Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2010 16:27 - Наемници
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 490 Коментари: 0 Гласове:
1



Наемници

 

В България нищо не е такова, каквото ни се представя.

В България всичко е онакова, каквото отвън ни налагат.

 

    Проведеният на 22-23 април 2010г.дебат в 41-то НС върху наследството на Президента Първанов предизвика дълбок размисъл у мен, редовият български гражданин. Анализ, какъвто всеки български избирател е длъжен да направи в себе си, заради живота си в държавата му, в Родината му.

    Дискутира се управлението на последната рожба на г-н Първанов-правителството 8:5:3. Обследват се делата на руско-българския гражданин Станишев /БСП/, на немско-италианския потомък Симеон /НДСВ/ и на ДС-турския Доган /ДПС/. Съотношение 8:5:3 не на отговорностите във властта, което е същността на всяко управление, а съотношение на бонусите от властта, което е мерзостта на всяко човешко падение.

 

Минало незабравимо

     До 9 септември 1944г. комунистите бяха в нелегалност. Нелегално, с оръжие  рушаха онова, което други с труд и способности градяха!

    След 9 септември 1944г., чрез подарената им власт, те реализираха своята аморална и антинационална същност. Да им вземем земята, фабриките, жилищата! И аморално им ги взеха. Да благодарим на двойните ни освободители! И антинационално им благодариха, покориха се, подариха ни.

    След 10 ноември 1989г.,комунистите отново потънаха в нелегалност. Обсебили парата и поразили душата на хората в България, ние се оказахме в тяхно  подчинение чрез трите най-важни със своето функционално значение, власти: медийната, съдебната и духовната.

    -Медийната създава и унищожава политици, качва и сваля правителства, разкрива или укрива престъпници от обществото! 

    -Съдебната без причина обвинява или престъпната им власт защитава! “Много шум за нищо” се оказват дадените на Прокуратурата обвинения, ненаказани от Съда престъпления.   

    -Духовната не възразява, а се примирява с човешкото падение, ширнало се из всички области на ежедневния ни живот.

     Не случайно “Преходът” започна с ВНС, където старите комунисти и слугите им гласуваха новата Конституция и възстановиха стария Търговски закон. Конституцията ги оневини, а законът незаслужено ги обогати. Отпадна им вината, сдобиха се с парата, с която вече двадесет години безнаказано упражняват властта с помощта на горните три власти, които те така устроиха, че да бъдат неподвластни. Недосегаеми от закона: чрез парата-медиите, чрез ДС и парата-Съдебната и духовна БПЦ-власти. Не случайно досиетата на двете все още са скрити за обществото. “-Когато му дойде времето” ще бъдат открити са думи на г-н “:5:”!

 

Не-състоялият се дебат за...

       Последната рожба на г-н Путин, чрез г-н Първанов е така нареченото 8:5:3 правителство, което беше на вниманието ни през тези два дни! Цитираха се цифри, вадеха се скрити документи, сипеха се обвинения и оправдания от трибуната на българското НС пред зоркия поглед на качения на пиедестал и на кон руски Цар-Освободител. Хем е цар, хем Император на Империя от десетина покорени от руското оръжие народи, хем е Освободител на българския народ от турците, а мандат-носител на български правителства през последните 20 години е турска етническа партия надлежно регистрирана в българския Съд, утвърдена от българските медии, припозната и от БПЦ.

    “-Поробени от турците сме!” тръбяха изродените с помощта на медиите възродени националисти от ВМРО, АТАКА и много други радикали в същността си расисти спрямо турското и циганско малцинства у нас. Зарибени от тях сме с турски сериали по БТВ отпреди само 2-3 години /защо ли?/.  “-Последното убежище на комунизма е в национализма!” са позабравените от медиите /защо ли?/ думи на Председателя на СДС тогава Иван Костов.

    Освен това на ръководните постове в съдебната власт са назначени проверените от Първанов-ото НРС, личности, което е рожба на руското КГБ/ФСБ. Защо това не е в полезрението на българското общество?

    Не по-различен от събратята си е Синодът на БПЦ със своя православен национализъм спрямо другите вероизповедания в България с неговите, не наши, православни руско-български дъги!

 

Наетите

    Руските ни комунисти са отново в нелегалност! За тях се трудят други, наети срещу някакъв бонус наемници. Паричен от алчност за по-добър живот, себичен от алчност за власт, критичен от алчност за живота си. Наемникът е алчен човек за нещо си и той винаги може да бъде нает срещу това нещо.

    През последните 20 години България се управлява от наемници. На президентските избори наемници осигуриха два мандата на г-н Първанов.  На парламентарните избори, наемни партии предопределят бъдещата политика. На местните избори има както наемни партии за местния парламент, така и наети кандидати за избора на кмет.

    Какви се оказаха хората от Координационния съвет на СДС, начело с Желю Желев в началото на 90-те години? Какви бяха Жорж Ганчев-истите? Какви са Ахмед Доган-истите и на ужким противните им Каракачанов-исти и Сидеров-исти?  Като какъв беше доведеният временно за проба през 1996г. и за постоянно през 2001г. Симеон втори, ако не  като наемник, който унищожи зародилия се нормален партиен живот в България?!  Срещу какво беше нает?

    Примери много за използуване на чужд труд в управлението на страната от БКП/БСП, която в същността си беше и все още е чужда партия. Тя не работи за българските национални интереси, а обслужва руските в България. Естествено беше да позволи, наемникът да се обогати с някой и друг сребърник от “Държавен дълг”, с някой и друг хотел на брега на морето, някой и друг хектар в гората, някое и друго милионче за сарай в полите на планината! Всичко си има цена на този свят! Наемният труд също.

 

Материално, мисловно, духовно

    Обидно за хората в България е съотношението 8:5:3 на изградената от Президента Първанов тройна коалиция, управлявала България в периода 2005-2009г. Осем части делегирани на материалните-БСП-министерства. На икономика, финанси, вътрешни работи... здраве на тялото човешко. Пет части на мисловните-НДСВ министерства. На евро-интеграция, външните работи,...на образованието човешко. Три части на духовните-ДПС министерства. Не заради земеделието, не и за екологията и бедствията, а заради привнесените от Русия етническа и верска нетърпимост, която разделя обществото ни на отделни общности, капсулира ги и ги противопоставя една на друга. Не случайно ръководството на ДПС е наситено с агенти на ДС, а самият Доган е несменяем и недосегаем не само като Сава, а и като човек на НРС, след като той стои зад г-н Първанов на изборите.

    Най-много беше застъпено материалното в правителството, чийто автор е Георги Първанов. За съжаление, дебатът в НС беше също материален. За присвоени пари и удовлетворени наемници с благини. Не за увредените мисловно хора на България. Не и за духовния срив на българското общество, предизвикан от медийната, съдебна и духовна власти в чуждата за тях България.   

 

24-04-2010г.

 



Тагове:   медии,   наемници,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596916
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930