Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2009 13:06 - Консервирани
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 707 Коментари: 0 Гласове:
0



                        Консерванти

        /битови и политически мутанти/

 

                                     Много шум за нещо,

                                     а не малко шум за нищо!

    Консервирането е умно и предвидливо човешко действие. Умно е, защото е насочено към бъдещето!  Предвидливо е защото съхранява и спасява консервиращия чрез консервираното!

 

                      Битовото консервиране

съхранява храни за гладни дни! Когато няма пари за храни, или когато в магазина няма храни, което доведе 10 ноември 1989г.! Илюстрация на това твърдение е следното умотворение:   

     “Преди 9 септември имаше малко магазинче за месо с малка табелка отпред-Бай Киро! А вътре: меса, колбаси, деликатеси,...що ти душа сака! Преди 10 ноември 1989г. имаше огромен и просторен магазин с голяма табела: месо, риба, птици, колбаси, деликатеси,..., а вътре само бай Киро!”

    Не само за месните, но и за всички други храни, бурканите в мазето бяха източник на препитание и за оцеляване през онези паметни с перманентния  недоимък на храни и на пари, години! Освен “Направи си сам” относно липсата на стоки и услуги, имаше “Задоволи, изхрани се сам” за храни с помощта на така наречената “буркан икономика” не в магазина, а в мазето.

 

            Политическото консервиране

беше привнесено от братска Русия от “вожда и учителя  на българския народ”-Георги Димитров. Като благодарност за това негово общонародно дело, неговите другари го балсамираха-консервираха, мавзолей му построиха, на показ го изложиха и за потърпевшите той стана “Гошо консервата!” Заслужено прозвище, защото това негово дело превърна България в едно огромно тъмно, мръсно, влажно и студено мазе, в което на рафтове и на полици, назначените за тази цел кибици прономероваха и прошнуроваха консервирани за бъдни дни, човешки души. Специално обучени ченгета от ДС-то, като поделение на КГБ-то, къде с моркова, къде с тоягата, вербуваха продажни момчета и насилваха послушни мекерета. Пишеха им досиета! Ден след ден, картонче след картонче, година след година, папка след папка, мазето България беше запълнено с програмирани, консервирани и роботизирани хора без лице, а със сурат! Със заложена програма кога, къде и с какво да се появи, на програмиста публично да се покори, властта му да съхрани, безопасността му да обезпечи. Масивите с досиета в архивите на ДС и РУМНО се оказаха гумно на което политическата милиция вършее не житни класове, а извади на показ всички свои бесове!

            Новото битово консервиране

е дело на подарената ни от комунистите демокрация, която върна частното и свободния пазар. Най-напред с паразит-изация върху все още държавното, а после и с масовата и касова приватизация беше реализиран                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               свободен пазар на човешки души за власт и за пари. Много от тях с власт се корумпираха, свободата комунистите им приватизираха и в Прокуратурата ги консервираха. Старото ДС-политическо мазе вече не работи, защото хората обръгнаха на досиета и ченгета. Целенасочено насадената масовизация /всички са маскари или всички са ченгета/ елиминира персоната, чиято постъпка и действие въздейства и впечатлява. А и Симеон с неговото “движение” ликвидира партийната политичност /60-70 процента са вече аполитични/ и на нейно място изроди битовата практичност. Прегрешилите и облажили се от властта са консервирани  и програмирани в новото тъмно мазе-Прокуратурата. Там вече са складирани досиета на вече послушни марионетки на режисьорите на българската драма именувана като преход от...към...!

   

             Консервираните консерватори

    Английските консерватори и американски републиканци са движещата сила на човешкото развитие и усъвършенстване не само в собствените си страни, но и в световен мащаб. При тях са битово богатите, мисловно-професионалните и духовно моралните човешки същества. За да се идентифицираш като такъв, желаейки да се присъединиш в тяхното общество е необходима смелост само да си го помислиш дори, камо ли да го обявиш и реализираш.

    “Те са дясното на десните, а ние сме дясното на десницата в България” заявява мястото си готвената нова  дясна формация от мастити фигури на

българския преход, не съзнавайки че консерваторите са най-свободната прослойка на западното общество, а не са консервирани като тях самите. Консерватор и консервиран са две противоположни крайности. За да ги обединиш в едно трябва да имаш чисто лице пред обществото, а не сурат! И то гьон сурат!

     При консервиране на хора, едни оцеляват, други оглупяват!

                             01-03-2009г.

 

 

                     

         

 

 

       



Тагове:   мазе,   власт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596691
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930