Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2012 13:29 - Мълчаливците
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2012 14:21


Мълчаливците

много говорят, а нищо не казват

за Президента Първанов и за Патриарх Максим

 

Патриарх Максим няма досие в ДС, а хората му в Синода-имат.

Георги Първанов има досие в ДС, а хората му в НРС-нямат.

 

    Буря в чаша вода е случващото се в публичното ни пространство през последните двадесетина години под диктовката на според някои „бившата” ДС. А тя си е настояща! Ще бъде и бъдеща, защото КГБ/ФСБ и ГРУ не са бивши, а са настоящи не само за Русия, за България, но и за света. Гестапо и Абвер в нацистка Германия бяха изкоренени из основи, докато вътрешните и външни тайни служби на Русия са непокътнати. Непокътната е и връзката им с българските тайни служби. С вътрешната-ДС и с външната-НРС.

 

Вътрешната,

 в лицето на ДС следва планирания й ход. Разкрива досиета на вербувани, но не и на вербовчиците им. Кои са, кой ги е наел и пред кого са отговорни. Имат ли досиета и какво има в тях? Те не са паднали от небето, а са се появили отнякъде. А и институцията им-самата ДС как и от кого е формирана? Горните етажи в нея, подведомствени ли са на руските тайни служби. Вече двадесет години, публичното ни пространство се занимава само със следствието-с вербуваните, а не с вербовчиците и с ДС като институция. А и вербуваните се разкриват не как да е, а как трябва да бъде според авторите на ДС. От комисията Тамбуев, през комисията Методи Андреев, която беше закрита, та до комисията Евтим Костадинов, чиито правила бяха гласувани от Тройната коалиция. Най-напред да бъдат отворени досиетата на обикновените хора, от които нищо не зависи в държавата. После на властите. На „независимата ” четвърта власт-медийната едва тогава, когато тя беше вече зависима от властта на парите. На мръсните пари. Днес на ред се оказа духовно-синодалната власт, която вече не е никаква власт след вътрешния разкол между епископата и външните милиционерски изстъпления спрямо Божиите храмове. Съдебната власт със своята значимост е оставена за най-накрая, ако се стигне изобщо до края. До тогава, когато ще може да бъде не подкупвана както е сега, а купена изцяло от така наречените „организирани престъпници с бели якички”. Всички по реда си! А редът им идва едва тогава, когато те са без значение за случващото се в България. Когато са си свършили работата и от тях нищо не зависи вече.

     Единадесет от петнадесетте митрополити са съпричастни на ДС, а главата на БПЦ, Патриарх /дядо/ Максим не е. Казвам дядо не защото е по-възрастен от по-младите, а заради духовния му сан. Сан, който го извисява морално и духовно над останалите му събратя. А за да бъде такъв, той трябва да е „врял и кипял”! Морално да се е доказал в светската власт пред миряните и духовно да се е извисил над неговите събратя-митрополити в синодалната власт. А той като Ловчански митрополит през 1971 година не е отговарял и на двете условия при избора му. Бил е най-млад на възраст и на два пъти е предлаган и отхвърлян! Избиран е бил дядо Пимен /мир на праха му!/ като най-подходящ за тази длъжност. След затваряне поотделно „на пост и молитва” на всички митрополити и прочитането им на съответното „конско” от Комитета по вероизповеданията /БПЦ била отделена от държавата!?!-„вятър и мъгла!!!/ е постигнато желаното-Ловчанският митрополит дядо Максим е избран за Патриарх на БПЦ в НРБ. Защо точно той е избраникът на Синодалите и каква е ролята му начело на една институция окупирана изцяло от безбожната ДС. Ако се има в предвид не само духовните, но и братските му връзки с руските Патриарси /от 1950 до 1955г. той е „командирован” в руската Патриаршия!?!/, дали той няма нещо общо с тайни служби от по-висок порядък от тези на ДС. С тези на КГБ/ФСБ? Ето това би обяснило отсъствие на името му в българското ДС. Това би обяснило и носещите се в публичното ни пространство слухове, че той е с чин полковник. На коя тайна служба обаче? На вътрешна или на външна?

 

Външната

    Каква може да бъде връзката на българските разузнавачи от НРС с руските разведчици от ГРУ, след като българската институция е рожба на руската? Единствено като неразделна част от нея! Затова тя е защитена от всякакви „посегателства” от българската държава. Тя и българската Прокуратура са двете институции, за които Конституцията ни се погрижи да бъдат без контрол. Прокуратурата да защитава вътрешното предателство навън, НРС да охранява нашествието отвън. Навън и отвън естествено спрямо Русия. Две институции освободени от контрол заради предателското си предназначение-в ущърб на националните ни интереси. Президентът направи Троен /предателски/ шлем, а Прокуратурата „Ни лук яла, ни лук мирисала!” по случая.  

    Президентът Първанов има досие в ДС! Георги е собственото име на момчето от с. Сирищник! ДС го прекръства в Гоце! Как ли го е покръстил г-н Путин при петте му посещения в Москва? „Ни дума, ни вопъл, ни стон” от мълчаливците в публичното ни пространство. Никой досега не го попита за какво си говориха с г-н Путин и защо разговорите му бяха все на чужд терен-Кремълския? За няколко месеца-пет пъти, а после девет години да забрави пътя към Москва? След като той видимо не посещава г-н Путин няма как връзката му с московските Газпром, Атомстрой и Нефтойл да не e чрез неговата НРС! Служба, която Президентът Първанов яростно защитаваше като място в президентската институция, а Премиерът не възразяваше. Сега когато напуска Дондуков две, бившия вече Президент е на мнение, че мястото на НРС е в Изпълнителната власт. Това мнение потвърди и г-н Борисов. Тази промяна в мисленето на двамата означава само едно-НРС да се съхрани като проводник на руските интереси в България. А това може да стане, след като г-н Първанов седне на председателския стол на БСП и след едни предсрочни избори в коалиция с ГЕРБ, лично да оглави правителството на България. Дните на Борисов на премиерския пост са преброени, защото той няма капацитета да бъде управляващ. Със пошепнати отвън, заучени и постоянно повтаряни фрази не може да се управлява държава. А още по-малко да се защитават национални интереси. И той не ги защитава, а ги препродава на Русия чрез Президента Първанов.

   

Тайните служби

    В една диктаторска държава тайните служби осигуряват родословното й управление. Такова каквото е в Северна Корея, Куба, Сирия, Либия! Тайните служби на една поробена държава осигурява подчиненото й положение спрямо поробителя! Тоталната зависимост на НРБ от Русия е дело на тайните служби на двете държави, като тези на зависимата бяха неразделна част на онези на родилата ги. Как така майката в лицето на руските непокътнати тайни служби ще се откажат от рожбата си-българските ДС и НРС. Майката се грижи за детето си до смъртта й. А тя, майката, все още е жива и още дълго ще е, за да прави „велика” държавата Русия, която обслужва. В тъмнината, не в светлината!

    Досиета, ченгета, корупция, убийства и самоубийства, лъжи и крадци, прокурори и съдии, дворци до водата и в гората, бедни и безработни, болни и пенсионери и още много други проблеми ехтят в публичното ни пространство, които са само следствието. А основната причина за срива на държавата ни са тайните служби. Градени десетилетия наред с една единствена цел-България да бъде придатък на Руската Империя. Такава беше целта на Руско-турската война през 1877-78г.! Такъв беше девети септември 1944г. Такъв беше 10 ноември 1989г.! Такива са всичките руски тайни набези в България през всичките повече от 130 години Трета българска държава. Почти винаги зависима! От царе и Генерални секретари! Само през два съвсем кратки периода-независима с двама големи български държавници.

    Ето за това трябва да говорят пред камера и в ефир мълчаливците ни. Публичните ни личности, които много говорят, но нищо не казват! Мълчаливци или страхливци ли са, се питам? Или са тайни национални продажници, което е по-вероятно!   

 

19 януари 2012г.

 

 

 

 

  




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 592158
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031