Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2011 20:39 - Боксовата круша
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1649 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 13.11.2011 08:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Боксовата круша

 

Александър втори освободи България от турци!
                                            Сталин освободи България от капиталисти!  Горбачов освободи България от комунисти! Путин освободи България от националисти

и я зариби с олигархисти!

 

    -Симеон Дянков не е избор на Бойко Борисов. И Милен Велчев не беше избор на Симеон  Втори. 

    -Изборът на Симеон втори за Премиер на България не беше случаен, така както и неговият наследник на държавното кормило днес в лицето на Бойко Борисов също така не е случаен. 

    -Раждането на “национално движение” НДСВ само за няколко месеца не беше случайно. Не беше случайна появата и на “гражданите за европейско развитие” от днешния ГЕРБ.

    -Не беше случайно съвместяване в управлението на страната на комунисти от БСП и монархисти от НДСВ. На Станишев и Симеон, гарнирани с Доган теглещи България в три различни посоки. На “Орел, рак и щука”! Орелът Първанов /Станишев/ към Русия, ракът-Симеон към Европа, а щуката Доган към Турция.  

    -Не беше случайно раждането на етническа партия ДПС и националистическа АТАКА. На мълчаливеца Доган и на кресльото Сидеров, които взаимно се допълват относно вчерашното турско робство, с цел избягване на днешното руско господство.    

    -Не е случайно “възродителите” комунисти от БСП да управляват заедно с “възродените” ДС-български турци от ДПС.

    -Не е случайно думичката “демокрация” да присъства само в СДС, ОДС, ДСБ, докато в останалите сдружения има “движение” НДСВ и ДПС, “граждани” в ГЕРБ, има силови думи /ВМРО и РЗС/. Има много често повтаряща се “Европа” и няма никаква “Русия”.

    -Случайни ли бяха премиерите на България през последните 22 години: Ан.Луканов, Д.Попов, Ф.Димитров, Л.Беров, Ж.Виденов, Ив.Костов, Симеон втори, С.Станишев, Б.Борисов? Всеки допринесъл с нещо за състоянието на държавата ни днес. Необходим е задълбочен анализ на управлението на всеки от тези наши държавници, ако искаме да си обясним днешното статукво.

    -Случаен ли беше изборът и на президентите ни заели мястото на несменяемия Тодор Живков: Ж.Желев, П.Стоянов, Г. Първанов /два мандата/ и на Р.Плевнелиев?

    -И което е най-важно, случайно ли през всичките 22 години едни политици бяха оплювани, други-възвеличавани, трети оставяни в сянка, встрани, все едно че ги няма на политическата сцена? Първите са в ролята на боксова круша, вторите-на спасители на нацията, третите бяха невидими в публичното ни пространство.

 

Нищо случайно

няма в България през така наречения  преход от комунизъм към олигархизъм. Нямаше случайности вчера, няма случайности и днес. Има дълбоко обмислени и реализирани театрално-политически постановки у нас. Със сценаристи, режисьори, суфльори и актьори на политическата сцена. Сценаристите са в руско-българските тайни служби. Режисьори са вербуваните агенти в тези служби. Суфльори са медиатор-манипулаторите! Актьори са участниците в българския политически процес. Едни от тях вербувани, други купувани, трети търгувани. Едни открити, изкарани на предна линия, други скрити зад желязната завеса останала от миналото време, трети неприкрити в джипове и в МОЛ-ове!

    Филип Димитров беше в ролята на боксова круша много за кратко, защото много малко навреди на боксьорите. И докато се появи неговият наследник в СДС.

    Иван Костов беше, е и ще бъде политическата боксова круша на прехода. Върху него /нея/ се изсипват удари на политико-икономическите боксьори от близкото ни минало. Сипят се политически крушета за това, че преориентира България от руска провинция в държава годна да бъде член на европейските НАТО и ЕС. Нанасят се икономически ъперкути за това, че отърва България от руските икономически недоносчета, вина за построяването на които имат именно боксьорите сипейки удари върху “боксовата круша”. Тази комунистическа неблагодарност, изразена с непозволените в бокса удари под пояса, ето, вече десет години осигурява политическо спокойствие-догановия рахат на бащицата Георги Първанов. Бащица на двойната /Симеон и Доган/, тройната /Станишев, Симеон и Доган/, както и на единичната /ГЕРБ-АТАКА/ коалиция на спаринг-партньора си от тенис-корта и на футболното игрище-Бойко Борисов. Това обаче е само видимата страна. Невидимата е дружбата му със спартанеца Алексей Петров вчера, изродила се в мнимо гонение днес! 

    Ролята на боксова круша днес играе финансовият министър в правителството на Премиера Борисов-Симеон Дянков. Именно той е монтиран в боксовата зала да поема ударите на трениращите. Кой ли не го халоса в лице, анфас, че и отзад. То не бяха артисти, учени, лекари, пенсионери, полицаи, администратори, учители, железничари, журналисти, синдикалисти,...с които е на нож заради тази пуста пара! Съзнателно или не, това политически невръстно момче осигурява високия рейтинг на патрона си, поемайки заслужените удари дължащи се на нищо неправенето на правителството. Нищо неправене за обикновения човек, но много правене за неговия патрон-Президента Първанов. А той от своя страна на: Газпром, Лукойл,...,на Путин-газ-нефт-ойл!

    Всички удари от беднотията българска се поемат от Симеон Дянков. Бойко Борисов и неговият родител и учител Георги Първанов са като “вода ненапита” И затова рейтингът на двамата хвърчи в небесата на българската простотия.

    Случайно ли е, че няма удари по националната първанова политика продаваща българските национални интереси на Русия? За нея робски се мълчи, а за идващото от Европа се гълчи! А именно на нея се дължат бедите български днес. На робското в подсъзнанието на българина. Многократно освобождаван, а не сам-освободил се! А “Който те освободи, той ще те пороби!” са пророческите думи на Апостола на СВОБОДАТА Васил Левски. И днес на стената в кабинетите на поробените от Русия държавници стои лика на Апостола, което е кощунство с неговата памет. В кабинета на Президента Първанов! В кабинета на Премиера Борисов! В кабинета на Председателя на българското НС! И къде ли още не. А новоизбраният Президент Плевнелиев съветвам, или да свали портрета на Левски от стената в кабинета си, или да освободи България от руското олигархическо присъствие! За да не бъде дебил като предшествениците си.

 

12 ноември 2011г.

П.П.  "Дебилност" - Лека степен на вродено слабоумие 



Тагове:   круша,   лукойл,   бедност,   Газпром,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - А, така...
12.11.2011 21:27
Да си дойдем на думата.
цитирай
2. анонимен - скачать opera mini
31.01.2012 20:03
22 марта 2011 года вышла стабильная версия Opera Mini 6 для платформ Android, BlackBerry, Symbian, а также версия для J2ME. Была улучшена работа масштабирования растягиванием, добавлена кнопка «Поделиться», доработан пользовательский интерфейс, а также выпущена специальная версия для Android-планшетов.<>4] Версия для Apple iPhone проходит проверку в AppStore. Также вышло обновление для четвёртой версии браузера, 4.3, в котором появились идентичный 6.0 дизайн и кнопка «Поделиться». http://newminiopera.ru/ Опера для LG Скачать opera mini для LG
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595224
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930