Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 12:47 - Нивото /предизвикан отговор/
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове:
0



Нивото

/предизвикан отговор/

 

    Той, Неговото, но не и мое Величество Симеон втори не желае да слезе на моето, на нашето българско ниво! Интелектуално или морално, така и не благоволи да обясни! Това заяви все още изживяващият се като величество бивш цар на България в интервюто си, в предаването “Тази сутрин” на БТВ на 21 май 2010г. И още! На въпрос, как се чувства като българин, той без да се замисли, спонтанно  заяви: “Кръвта вода не става!”

    Г-н Сакскобурготски, във вашия род и лично във вас, доколкото ми е известно, няма и капчица българска кръв. Под достойнството Ви е било да се жените-омъжвате за българин-българка. За Вас ние винаги сме били едно балканско племе с “Чип в главата” /Ваши думи/, което половин век доихте, а и днес продължавате да доите, ако имате представа какво означава тази простичка за Вас дума. Но за да може човек да дои, той трябва да нахрани домашното животно, каквото ние бяхме по време на царуването на дядо Ви Фердинанд и татко ви Борис и на пируването днес на Вас самия.  

    Дядо Ви нахрани България с две национални катастрофи! Изпрати в касапницата на заколение, “за освобождение” десетки хиляди млади човешки същества. Малко живяли, любов не познали, на дечица не се радвали. И всичко това, за да удовлетвори Величието си като се спогоди с другите две нему подобни Величия, които се оказаха по-умни и по-алчни от него.

    Татко Ви с фашисти се сдружи, демократите загърби, с което доведе на власт днешните ви другарчета в управлението на България. Цар Обединител бил, цар исторически разорител на България беше той /мир на праха им!/.

    Вие, господине, защо не останахте в България 1996г., когато тя имаше въпиюща нужда от хора като Вас. Посрещнат като спасител, изпратен като повелител зад ОНС на Луджев и Доган, ако не сте забравили. Защо ви доведоха и Ви накараха да прочетете написаното от тях обръщение към целокупния български народ на 6 април 2001г., когато Иван Костов беше вдигнал политическата летва много високо /Ваши думи/. И днес сте седнали да сравнявате България 1996г. с България 2010г.! Защо не се засрамите за тези свои думи? Нали нивото ви е много по-високо от нашето. За нивото и летвата в случая има една българска народна мъдрост:

    “Житейският път на човека е преграден от летва, като тази, която ОДС и Иван Костов бяха поставили пред НДСВ и Вас в лично качество. Лъвовете я прескачат! Говедата се блъскат в нея! Влечугите минават под нея!”

    Лъвове в България са само няколко и те са вън от играта заради говедата, които тогава Ви повярваха, а влечугите, влечугите, о, влечугите са толкова много благодарение на Вашия род и на днешните ви повелители, наши тройни освободители! Проклятие за България е Вашият род и техният продажен живот!

    Има Бог г-н Сакскобурготски! Има Бог, който наказа мене с детето ми! Наказа Жельо Желев с детето му! Наказва и Вас с детето Ви! Наказва и България за делата й, днес! Само че този Бог не е при Максим на когото се кланяте и при Първанов, чиито желания изпълнявате. Не е и при върховния ви повелител - Президента Путин!

   Той е при демокрациите Англия и САЩ, срещу които вашият род винаги е бил и ще бъде. А ние все по рядко ще сме с вас, докато престанем да бъдем. Живейте щастливо живота си, г-н Цар ли, премиер ли, партиен водач ли, горянин ли,...Сакскобурготски! Не знам какъв сте и какъв искате да бъдете! За мене Вие сте никой! Никои са и Вашите предци!

 

Ваш, заради народа си и със съжаление към Вас!

 

Георги Алексов

 

21 май 2010г.



Тагове:   отговор,   нивото,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596515
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930