Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2009 20:57 - До Чикаго и назад
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 950 Коментари: 1 Гласове:
0



 До Чикаго и назад                                        

 

    Камората на дон Корлеоне господстваше в Чикаго! От Сицилия до Чикаго и обратно беше, а може би все още е презокеанският път на криминалната мафия. От град София до Чикаго таун и обратно е осъвремененият път на политическата мафия!  Пътепис “До Чикаго и назад”, а не “До Вашингтон и назад” например, не случайно написа големият българин Алеко Константинов. Там е меката на българското присъствие! В Чикаго е най-голяма българската диаспора. От невъзвращенци избягали от комунистите до превърналите се в капиталисти комунисти! И на внедрените от ДС олигархисти, които са достойни последователи на Ал Капоне. Политически престъпници, за разлика от криминалния чикагски бос. С недоказани и ненаказани престъпления към България-това са те.

 

              До Европа и назад

             /изпращани-върнали се/

    Родители и благотворители изпращаха любознателни български деца на Запад да се учат и сполучат за себе си и за България. След като се изучиха, те се връщаха отново в България, за да донесат и внедрят натрупаните знания и опит за благото на своя род и народ. Достойни за почит и уважение бяха те! И за подражание от техните също така достойни следовници. Така България стана това, което беше преди 1944г.-не без основание наричана: “Швейцария на Балканите!”.

 

            До Москва и назад

             /изведени-доведени/

    Противостоенето между нападащи-отбраняващи се държави и коалиции в двете световни войни през миналия век доби реални измерения след тях в: НАТО-Варшавски договор, САЩ-Русия. Ето защо именно в САЩ и Западна Европа,  руско-българските комунисти инвестираха “Черни пари за бели дни” в хора, които днес са едно от политическите им оръжия. Семейство Пирински беше екстрадирано от САЩ и доведено в България, за да управлява днес НС, докато Ганчев и Гамизов доведени, за да помагат на управлението. Стоян Ганев изведен, а после доведен, за да утвърди доведения политико-криминален аристократ, превърналият се в горски цар на българите-Симеон. Изведени на Запад бяха “юпитата”: Велчев, Василев и сие, а после доведени вече всички знаем защо! Но за да се случи всичко това, за да бъде България това, което е днес, предварително беше извършена мащабна образователно-обезродителна подготовка. Митът за “дядо Иван”, насаждан в подсъзнанието на българина векове наред и еуфорията обзела българското общество след поредната Руско-Турска война от 1877-78г. направиха русофили 90 процента от българите. Само една малка част от тях обаче, руските, а по-късно съветски специални подразделения можаха да превърнат в българофоби. В комунисти от БКП - подразделение на КПСС и от ДС - подчинено подразделение на КГБ. Превърна ги в национални предатели и духовни ликвидатори както на българщината, така и на човещината между хората в България. Изведоха Георги Димитров, направиха го русист-интернационалист и го доведоха за да възроди българския нихилизъм. После Луканов-и, Станишев-и, Овчаров-и, Велчев-и, Пръмов-и,... и цяла плеяда на по-ниско ниво в БКП бяха извеждани, обучавни-обезродявани и довеждани отново в България, за да обезродяват подопечните си. Да им втълпяват, че:

 

“Кат Русия няма втора,

тъй могъща на света,

тя е нашата опора,

тя е наш’та висота!”

 

    И затова днес ние сме на висотата на най-корумпираната олигархична държава в ЕС. Все още в съзнанието на българина битува митът за безвъзмездно дарената ни свобода, игнорирайки думите на апостола на свободата Васил Левски, че: “Който ни освободи, той и ще ни пороби!”  и  неразбирайки че:

       Даром дадената свобода, не е свобода на мисълта и на духа!

    И освободеният тогава българин и до днес си остава несвободен. И до днес робува на освободителя-покорителя си! Загърбил българските национални интереси, той обслужва руските геостратегически имперски  интереси. Такава беше имперската политика на Русия преди 130 години, такава тя е и досега.

 

      От Москва до Европа и назад

             /доведени-изпратени/  

     Предстои избор на депутати за европейски и за българския парламенти. Избраните от нас депутати европейски ли ще са, след като България е член на ЕС или ще са доведени руски депутати в европейския и в българския парламенти? Нормално е да са проевропейски, ненормално е да изпратим там хора с руско самосъзнание! СИВ и Варшавският договор са вече в историята, но потомството на авторите им е все още тук преобразено, но непроменено по отношение на стореното от отците им. Само дето комунизмът на бащите си, те изродиха в олигархизъм. Такъв, какъвто е в тяхната Русия, но не и в страните членки на ЕС. За да наложат своето обаче, те използуват много и с различна насоченост средства за изопачаване и развращаване на политически нормалното у нас. В резултат на което, Европа да ни отдели от себе си като непокриваща критериите за членство в ЕС страна. А като покриваща руските критерии за расизъм и олигархизъм, те да ни върнат там, където бяхме. В мечешката прегръдка на Русия. 

                          

             Разделяй /насъсквай/ и владей

е доказано рационално средство на диктаторите по света за обсебване и съхраняване на властта. Такива бяха, такава са и до днес комунистическите диктатори. За да властват безнаказано, те делят хората на етнически, верски, езиков и т.н. признаци.  Едни групи лицемерно защитават, други открито нагрубяват, настройвайки ги едни срещу други. Вместо усилията им да са насочени в рационално, полезно за хората управление, те ги използуват за народностно разделение на управляваните и подчинението им. “Парата, която трябва да движи влака, отива за свирката!” е нагледно обяснение на комунистическото управление.

    От етническите българи, диктаторите отделиха и обособиха турците и циганите в отделни райони, села, гета. И ги зарязаха сами на себе си. Не ги приобщиха към българското мнозинство, така както белите американци сториха с черните си събратя. Отделят и дискриминират другите религии в България спрямо източно-православната. Има дискриминация и вътре в православието не на верска, а на административно-ченгесарска основа.

    В условия на възкръсналата демокрация у нас, етническо-верското противопоставяне е средство за нечестно печелене на избори от разделителите на нацията. Чрез изродената от ДС/КГБ етническо-ченгесарската партия ДПС, етническите турци бяха капсулирани и подчинени така, че за тях “освободителният 10 ноември” все още не е дошъл. ЕВРОРОМА е етнико-комунистическият вариант за циганите. И за да има противопоставено разделение, те “възродиха”македонското ВМРО, което е персона нон грата и в трите Македонии: Пиринска, Вардарска и Егейска, защото ръководителите й се оказаха ДС персони.   Разсекретени и политически провалени са вече те. За да съхранят етнико-националистическия размир в държавата ни, те изродиха АТАКА-та, която атакува турския и цигански етноси с наличния си платен ДС персонал. Една постоянна, обучена за размирици група от хора участва професионално във всички, от друг набелязани, мероприятия! Предварително огласени, от журналисти посетени, в медиите широко отразени. Те вече са дискредитирани, защото стана ясно, че отвън са финансирани и че с некачествен материал формирани. Това са причините на политическия небосклон те да изродят новият български феномен-ГЕРБ. Отново националистичен, но вече и олигархичен. Там освен за национално се проповядва и морално. Неформалният им лидер измина много дълъг път на политическо съзряване-към върховете изпълзяване: От комунист при Тодор Живков, през монархист при НДСВ-то на Симеон, после като полицейски генерал, а след това основател на партия с най-висок днешен рейтинг. Едновременно с това, на два пъти избиран за кмет на българската столица. Уникален със своята универсалност е той-днешният бъдещ премиер на България, г-н Бойко Борисов. Много напомнящ уникалната универсалност на комунистическата номенклатура след 9 септември.

 

        Втвърдяване на електоратите или.....

    За да дойде това негово пътуване до Чикаго, където волно или неволно, пуснато или изпуснато беше съждението му за качеството на етносите в България. Изказано не тук, в България, където нямаше да бъде чуто по света, а в меката на световната цивилизация-САЩ. В меката на световната престъпност-град Чикаго, който е и мека на борбата на американците срещу нея. Там, където за човешки права се бореше Мартин Лутър Кинг да проповядваш расизъм, това не може да е случайно. В града, от който излезе и новият цветнокож Президент на САЩ да изтърсиш тези остарели с 60 години за американците етнически клишета? Та за българите циганите са като негрите за американците! Така че, това изявление дали е невинно негово езиково опущение, или е нещо друго?   Нали преди да се появи пред голяма световна аудитория, каквато е била тази в Чикаго, всеки лектор предварително се готви какво ще каже. За какво ще пледира, така че залата да го разбира и да не може с успех да му опонира. Такъв национален гаф пред света е или предварително планиран, или допусналият го е един празноглав мърморко, който не може да управлява, а само да пребивава в управлението. Кое от двете е вярно може да се разбере като се оцени кметуването му в София. Ако е успешно управлението му, този негов гаф е предварително планиран, за да втвърди и етнически да обособи електоратите в България. Ако само пребивава в кметството, а не управлява рационално града, той е един несъзнателно сгафил роб на празнодумието И в двата случая обаче, той не може да бъде успешен държавник, защото:

    Както расизма така и непукизма са вредни за управлението на една европейска страна, каквато България има претенцията да е!

                           

 

    

 

                          

 

            


Тагове:   назад,   Чикаго,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Много точен и верен анализ
15.02.2009 01:02
Поздравления за автора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595225
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930