Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2017 12:51 - Комунистическото потекло
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 959 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Много хора в днешна България не могат да приемат това, което „Мистър 10 процента”-Александър Божков си отиде като последен просяк от правителствен екип на Иван Костов. Забравиха го /Бог да го прости!/, а всички обвиняват Иван Костов за това, че раздържави България. Глупавата ни държава, в която никой не иска да работи, така както комунистите го научиха накрая. Научиха го да се надява на висока пенсия, която пак комунистите я дават. По-голяма заплата в здравното и образователно семейство, което отново комунистите го определят, защото няма кой да ги заработи тези пари. А за комунистите има кой да дава много пари за телевизии АЛФА и СКАТ, които са си чисто руски. Има кой да застане до телевизии „Воля”, зад които стоят руснаци! Има кой да застане и зад днешните българи-руснаци, които забравиха, че Руско-Турската война освободи една трета-Северна България. втората трета българите си я освободиха в Сливнишката епопея, а третата част-Македония, царете я поделиха.

Тези комунисти забравиха, че онова, което са работили по комунистическо време го няма днес. Мой колега стана Главен Технолог на шести Септември в София. Много труд е хвърлил за да стане това, което го няма днес. От този завод има само гола поляна. Освен това още много други заводи от шестаците от железа заминаха или в пещите на Кремиковци и Перник., или се преобразуваха в не железа, а в търсени от прекупвачите неща. В пластмаси и други далеч от железата неща!

Държавата определяше през следващите три години кой къде ще работи. Жена му /Бог да я прости/ я определиха за Машиноекспорт. А мен ме изпратиха в гр. Годеч. Чуя ли думата Костов, ставам и си отивам ми каза моя колега. Ако че сега благодарение на Иван Костов, фирмата му има частен бизнес. Ако го нямаше раздържавяването, нямаше да има частен бизнес. Още щяхме да се влачим по комуниста Жан Виденов, при който нямаше частни фирми. В западните страни фирмите се частни, а хората са също частни собственици.

Юлия Берберян е една от малкото частни хора в България, която не хукна да търси препитанието си в другите частни хора във външни страни, а се върна в България. Тя купи Завода за телфери в Габрово, /дано да е вярно/, който е произвеждал 1000 броя при комунистите, защото е имало къде да ги продаде, а сега прави по сто броя, защото няма къде да ги изнесе. Освен, че отгледа своите три дъщери Мануела, Катерина и Магдалена, които спечелиха парите си при частни хора в чужди страни, но ги донесоха в България. Направиха бизнес клуб за тенисистки, които сигурно ще станат като тях, защото те имат майката Юлия Берберян, а не са Григор Димитров, който е ту с Маша, ту с Никол, ту с някоя друга, а не като сестрите, които бяха винаги на първите места. Не като сърбина Джаферович, и американците Уилямс и Серена. Него го превъзнасят като голяма звезда, което не е добре. Къде ще отидат парите му след като приключи кариерата му? При частни пари на Стоичков и Бербатов, които ги спечелиха в частните страни, с частни хора но ще ги преведат в България. В стадиона Васил Левски. Срам за името му!

Имаше и един голям български треньор на щангите, чиито хора печелеха не един и друг златен медал на световно и европейското първенство. Него го изкараха човек с много наркотици, такъв какъвто хванаха в Бразилия като негов голям участник с наркотици в куфара му.

Друг голям българин-Радостин Стойчев искаше да стане треньор на българския национален отбор. Той е спечелил много купи в италианското първенство и няколко световни купи на неговия отбор. Само че имаше един добър волейболист като играч- Любо Ганев, а сега се изпъчил с туловището си зад треньора инж. Данчо Лазаров, който го пази и пътува навсякъде по света с него. По телевизията и по радиото те са винаги заедно. Той като защитник а треньора, като чакащ. Не може така. Няма и да може в бъдеще.

И накрая, защо е всичко това, а и не само в спорта. Много работливи българи печелят с много труд в западните частни страни с частен бизнес, а се връщат в родната България, за да ги припознаят българите. В много от нашия живот е това описано по горе. Всичко е от нас, които не сме в спорта. Не сме и в политиката! Не сме и в бизнеса, Ние сме човеците, които не отиваме на изборите, защото гласуваме не за когото трябва. Гласуваме за царе-кой ги доведе и защо дълго ги търпяхме? Гласуваме за комунисти, които Русия ни ги доведе. Гласуваме и за разбойници, които като охрана на царе и комунисти вече десет години управляват България. Ще я управляват и още много дълги години, защото хора с общо комунистическо минало и други хора с западно-частно минало са заедно в България днес. Едните искат държавното, защото са работили физически силно, а другите искат частното защото са духовно силното при частните хора! Ние им викаме, че са мошеници. Ние им докарахме разбойници, които са патриоти днес. Патриоти описани от Христо Ботев преди повече от 100 години. И не само те, но и тези, с които управляват скапаната ни държава.

ПАТРИОТ

Патриот е – душа дава

за наука, за свобода;

но не свойта душа, братя,

а душата на народа!

И секиму добро струва,

само, знайте, за парата,

като човек – що да прави?

продава си и душата.

И е добър християнин:

не пропуща литургия;

но и в черква затуй ходи,

че черквата й търговия!

И секиму добро струва,

само, знайте, за парата,

като човек – що да прави?

залага си и жената.

И е човек с добро сърце:

не оставя сиромаси;

но не той вас, братя, храни,

и вий него със трудът си!

И секиму добро струва,

само, знайте, за парата,

като човек – що да прави?

изяда си и месата.

15 май 2017г




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596636
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930