Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2017 22:53 - Русия в България и днес
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 576 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.05.2017 23:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мина повече от столетие от оная Руско-Турска война, която се води като освободителна за България. То не беше царска Русия с царете Александър, Русия с кръволока Ленин, а после СССР с убийца Сталин, а най-накрая половин Европа с Леонид Брежнев, та чак до днешния Владимир Путин, с когото руснаците са си все още в България. Не със самолети, ракети,…войници, а с така наречените българи, които не са българи, а са повече руснаци.

Имаше Паисий, Раковски, Левски, Ботев, имаше и Априлци, които са потомци на Левски, имаше и шест опълченски дружини, пет от които бяха хвърлени на най-опасното място на Шипка, имаше и Стефан Стамболов и Захарий Стоянов, които българи ги убиха. Всичките тези големи българи не поискаха Русия да дойде в България, ако че сега Васил Иванов Левски стои на стената зад всеки „голям” българин. Как не ги е срам тези управляващи! Поробена ли е България днес , питам?

Имаше и три български царе: Фердинанд, Борис, Симеон, като Фердинанд уби довелия го в България Стамболов! Българи да убиват българин! Стамболов, който се изправи срещу руските нападения в мирно време. Един българин начело зад съединението на Северна България с Южната тракийска част. Един българин, който беше начело на Сливнишката епопея със Сърбия. Един българин, който беше срещу руснаците в България!

Политиката на втория цар Борис беше такава, че доведе СССР в България, която създаде ДС, комунизма, затвори българите в кошера България.

Третият цар Симеон се обърна в горски цар. Доведоха го комунистите от Испания, а сега контактува с комунистите в Москва.

Това е политиката на българските управляващи през всичките тези години. От Стефан Стамболов, та до Иван Костов, който искаше да откъсне България от Русия.  Няма други управляващи начело на държавата ни. Махнаха Костов и след него дойде Симеон, който каза „Ти направи това за България, благодаря” и започна да ликвидира направеното от Костов.

Освен „българските” царе, начело на България стояха комунистите! От Димитър Благоев, през Георги Димитров и Васил Коларов, та до Тодор Живков. А днес се редуват комунистите на Сергей Станишев до Бойко Борисов. Нищо ново няма под слънцето! България стана член на НАТО и ЕК след като Иван Костов ги направи тези послания, ако че комунистите управляваха тогава. Те отидоха на Запад, защото там е храната, а комунист и разбойник са едно и също нещо. От Европа идват парите за магистрали, МЕТРО, от там идва и храната в големите магазини и бензиностанции. От там идва всичко, не от Москва и Русия, от която идват самолетите в Сирия и Северна Корея. Идва газ и петрол, от които вече сме се наситили! От там идва и парата за комунистите!

И сега идваме до онова, което беше в заглавието на материала. Защо Русия, а не  България днес! Защо където и да има, те са там на голяма висота.

 

Българио, майко мила!

Защо след като децата ни пораснат хващат с еднопосочен билет за западните страни, където комунист и разбойник отдавна се завъдиха. Никой от тях не отиде в Москва и Русия. Там няма работа без пари. Там има само работа с ниско заплащане и малко пари! От там излизат Москвичи, които ги няма в България. От там няма бяла техника, която липсва в България! От там няма и компютри, защо ли!

Идете в Парцел 130 в Софийските гробища. Там са отделените гробове на заслужили хора. Там е паметника на Георги Тамбуев с кръст на него. Там са и много други гробове на дали на България, хора.Там в средата на парцел 130 е огромния черен паметник на руснака Осипов Васильевич Анатолий 2003! Кой е той и кой го пусна там с тази огромна плоча? Това български гробища ли са, питам? И си отговарям-руски са!

Имаше на мястото на Св. Неделя паметник на Владимир Илич Ленин! На мястото на днешната Света София имаше паметник на този руски вагабонтин, който все още стои в мавзолея в гр. Москва. Махнаха Сталин, но той си е все още там! През 1925 година комунистите събориха черквата Св. Неделя! Черква ли е, сграда е това за тях, а не Божи храм! Така както нашите събориха мавзолея, а българския предател Георги Димитров го извадиха и го закопаха не знам къде си. Няма ли кой да каже, къде е гробът му.

Софийският Университет изграден от двамата братя Евлоги и Христо Георгиеви стои по ниско от паметника на Съветската армия. Оцапаха го през нощта, а на другия ден, на светло, другарите го изчистиха. Днес същите руски българи се срещнаха на 9 май за да празнуват какво след като руски войник не е стъпвал на българска земя. Тридесет /30000/ хиляди българи ги избиха в Унгария. Никой от тях не се сети, ако че за да построят паметника изхвърлиха плочата на загиналите в бой български войници и офицери.

Альоша на Пловдивското тепе стои и гледа българското верую. Гледа и се чуди що за народ сме ние след като мълчим и не траем, защо е тази дивотия! До кога ще стои този Альоша там горе на високото. Няма нищо по високо от този паметник. Защо не го махнем, питам!

На шести май 2017 година на площад  Александър първи пред руската черква Св. Александър Невски комунистите честваха празника на храбростта. Същите комунисти преди 10 ноември го честваха като „ден на овчаря”, ако че в България нямаше овце! Имаше и водосвет на събралите се с пропуск комунисти, ако че това не е техен празник. Направиха чудесен комунистически „водосвет”! Само се питам, защо вечния огън е зад черквата и близо до паметника на големия български писател Иван Вазов, когото комунистите искаха да го принизят зад Димитър Полянов.

Пред българското народно събрание стои на висок кон Царя освободител на България-Александър  втори. Руски цар пред родното ни НС по висок от него. Кой го монтира там, ако че неговите руски войни за пети път воюват срещу Турция. Никой не го е викал, но след кървавото априлско въстание, тази война раздели България на три: Северна, Южна и Македония, което доведе до много войни за обединение. Все още сме разделени на българи и руснаци, а ние го честваме като освободител и празнуваме трети март като ден на победата! На кого, питам?

Имаше гр. Велико Търново, като последния царски ден на България. Той беше последния столичен български град преди да влязат турците в България. Защо и кой след Великото българско народно събрание посочи град София като столица на нова България. Като столица на една трета от България! Кой изхвърли достойните български царе и пълководци за да ги замени с руски, които са на една трета част от България. Защо Московска, Дондуков, Руски, Волгоград, Гурко, и още много други ги преименуваха на руските комунисти като Сталин, Ворошилов, Толбухин и още много такива! Защо България е осеяна с руски величия, все едно че Левски ги е викал да дойдат в България! Той каза: ”Който те освободи, той ще те пороби!” Руснаците поробиха ли ни, или не, питам! Това не е ли високото руско знаме в цялата ни държава! Такова, каквото беше преди това!

Много от българските неща не са на български, а са на английски. Нима в Германия, Италия, Испания и в още много други страни, нещата са на английски. Те нямат ли свои собствени езици, а не като нас, които имаме азбука и за други държави. Свети Кирил и Методий да не са чужди апостоли? А ние се отказахме от тях и въведохме руски!

Истинските патриоти не са днешните, които управляват заедно с комунистите от ГЕРБ! Те са предателите на България! „Патриот” е този, описан от Христо Ботев в неговото стихотворение:

 

ПАТРИОТ  

 

Патриот е - душа дава

за наука, за свобода;

но не свойта душа, братя,

а душата на народа!

И секиму добро струва,

само, знайте, за парата,

като човек - що да прави?

продава си и душата.

 

И е добър християнин:

не пропуща литургия;

но и в черква затуй ходи,

че черквата й търговия!

И секиму добро струва,

само, знайте, за парата,

като човек - що да прави?

залага си и жената.

 

И е човек с добро сърце:

не оставя сиромаси;

но не той вас, братя, храни,

и вий него със трудът си!

И секиму добро струва,

само, знайте, за парата,

като човек - що да прави?

изяда си и месата.

 

15 май 2017г




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595023
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930