Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2017 22:46 - Свети Георги Победоносец
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 638 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Дух-Мисъл-Физика

 

Свети Георги Победоносец се чества в България! Президент, Негово Светейшество и всички останали управляващи на Република България бяха събрани на площад Александър Първи пред черквата Св. Александър Невски! Тържествен парад на всички видове управляващи, които искаха хората в България да ги признаят за такива. Имаше Водосвет на всички събрани на площада допуснати с пропуски! Имаше всички видове от долния до горния чин управляващи. Имаше и руски самолет Миг с българското знаме, придружен от френските вертолети Кугър. Имаше и Миг 29, чиито мотори трябва да отидат за ремонт не в Русия, а в Полша. Имаше и много войници, офицери и висши офицери, които ознаменуваха тържеството! Всички минаха с военна крачка пред Президента, като преди това той ги поздрави с празника на храбростта, а те му отвърнаха с ехо-о-о-о! Всичко беше чудесно!

 

Имаше много политици, които не ги показваха на преден план, защото преди това те не са били на този празник. Тогава 6 май те го празнуваха като „Ден на овчаря”. Защо на овчаря, когато в Българя нямаше овце. Когато овчарите в планината-каракачани ги прогониха. Когато овцете в частните домове отидоха в ТКЗС, където овцете изчезнаха. Имаше ден на овчаря, така както празнуваха ден на нещо, което вече го няма. Имаше нещо, което комунистите го унищожиха. Унищожиха всичко свързано с човека и всичко около него. Унищожиха животните му, махнаха мисълта му, ликвидираха и духа му. Направиха от него това което е днес. Нито с земя да се заминава, нито с животни, нито с гори, нито и с приближените му човеци. Няма го вече „Добър ден”, и „Дал ти Бог добро” при среща и стига. Няма го вече доброто отношение между хората, така както е било преди да дойдат комунистите на власт. Човекът за човек се превърна във вълк! За най-малкото нещо, човек отива в Съда, който е нищо в сравнение от онова, което е било преди това!

 

И днес хората се питат, защо младите не бягат в Москва, а в Лондон, САЩ и Германия! Защо след като се родят и добият малко мисъл отиват там, където може да се развиват не само Физическо, а и Мозъчно. Може даже и Духовно. Това, което днес липсва в онези, които празнуваха Свети Георги и останалите с пропуски в площада. Не може така да бъде, защото това си е комунистическо тържество. Тези, които са там по време на комунизма, не признаваха черквите. Те забраниха да влизаме в черквите. Те гонеха свещениците и ги убиваха.. Те обърнаха черквите в свинарници. Те и сега са такива като човеци, а не като хора. Това което спретнаха днес е нещо което го няма никъде по света. Има го само в Русия и подопечните й страни. Има го и в нашата Родина-България.

 

И сега на този фон, кои са вярващите в този велик празник пред руската черква Св. Александър Невски. Кои се прекръстиха пред свещениците им. Колко от тях си казваха, защо е този Божи служител, а не е девети Септември и седми Ноември. А защо не и трети Март, който не е български, а си е чисто руски! Защо не е Сливнишката епопея, когато българи бяха начело. Имаше и шести Септември, а защо не и двадесет и осми Септември! Колко от политиците се прекръстиха, питам! И защо свещениците не им казаха, че не са за тука. Че тяхното участие в този парад не е тяхно дело. Нека Дядо Коледа, да си го празнуват ката Дядо Мраз! Помните ли миналото, болшевики! Защо се преименувахте от комунисти в социалисти. Защо петолъчката отиде не знам къде си, а предателят Георги Димитров, къде го закопахте. Бог го има и той вижда всичко отгоре. Той ако не е тук, в другия Свят ще ви се отплати, ако че неговото верую е обичта.

 

Физика-Мисъл-Дух!


Физика! Това са нещата, които всеки човек може да има на нашия грешен свят! Който има само Физиката, а останалите ги няма е човек-животно. Животно, което като се наяде, не мисли за нищо друго. Не напада други животни. Не напада и човека. То живее само за търбуха си. Нищо друго не го интересува. Такива бяха комунистите преди по-комунистическо време. Такива са и сега, защото то е заложено в самите тях. Те не мислят за нищо друго, освен за парите си и за охолния живот. Такива са и бандитите днес, които не се интересуват от работата, а само от това, което носи печалба. Комунист и бандит са едно и също нещо. Те са на една ясла-там където има ядене!

 

Мисъл! Това е нещото, което работи освен с физиката си, но и още с мисълта си. С нещо от тялото, което носи пари не само за него, но и за околните около него. Това са хората, които създават, а не отнемат от другите неща. Които мислят, вдигат ръце, ритат с крака и т.н.! Това са хората, които дават на другите неща, които са за ползване.

 

Дух! Това е нещото, което освен другите две, човек трябва да има, за да бъде човек. Да бъде Божи човек! Без него, човек не е добър човек. Той трябва да работи честно по всички десет Божии закони, така че да е на високо Божествено ниво. Ако едно от десетте Божии закони не е спазено, човек се превръща в човек без Дух, а само с останалите две неща. С Физика и с Мисъл!

 

Това е нещото, което исках да кажа на онези, които така добре спретнаха този велик Божи Ден. Свети Георги Победоносец! Останалите, които бяха там да се замислят, защото това не е в Западните страни. Не е и в Австралия. Там управляват човечни хора, такива, каквито искаме и ние в България. Не в Русия!

 

Свети Георги Победоносец 

 

Георги Владимиров Алексов




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596571
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930