Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2017 22:39 - Оградата
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 870 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    Комунистът ограничава човешкия мозък от чавдар, пионер, комсомолец, партиец,…до БКП! Да, МОЖЕ!

    Свободата освобождава мозъка от оградата му! От дете до смъртта му! Няма ги нещата чавдар, пионер, комсомолец, партиец,… до БСП! Не, НЕ МОЖЕ!

                                                                                               

     Всеки човек има собствено мнение, а то се дължи на  презумпцията „Една лъжа повторена сто пъти става истина!”. Тази истина, която е била лъжа е в умозаключението на всеки „комунист”. Който не го разбира, той не може да бъде комунист. Него го изпращат в лагери, като Ловеч и Белене, или той измисля някакъв начин да напусне комунистическата страна.

    Ако приеме тази лъжа като истина, той става част от комунистическото семейство. Той започва от малък да бъде чавдарче, пионерче, комсомолец, партиец,… комунист. Ако ли не той става част от комунистическия народ. Стане ли вече такъв, никой не може да го промени. До края на живота си, той гласува за комунистите, все едно, че те не са като него с увреден мозък. Това е за отделния човек, но то се разпростира и върху жилището в което живее. Там също е заграден с високи, трудно преодолими за човешкото око, чужди очи. Същото е и в страната в която живее. Няма разлика и в социалистическия лагер, в който съществува. Не може да се промени народът, който е бил в комунистическо робство. Старите хора са с увредени, ограничени мозъци. В тях има комунистическа ограда и те гласуват винаги за хора, партии и коалиции, които обещават по-високи пенсии. Така че каквото и да правят малкото демократично настроени хора, те не могат да успеят на избори, защото техните мотиви съвсем не са за комунистическия, увреден, ограничен  мозък.

    Тези, които на времето избягаха от комунистическата страна, като Георги Марков. Убиха го в Англия, Ана Политковска убиха я в Русия. Всички политици, които се опълчиха на Владимир Путин ги убиваха в капиталистическите страни. Няма опозиция в комунистическата страна. Какви бяха хората с увредени мозъци, които ние от улиците и площадите боготворяхме. И те са с увредени мозъци. И така в бъдещето. Няма спасение от комунистическата зараза, заради:

    1, Увреждат мозъка на човека и той мисли само за утрешния ден. Какво да яде, как да живее, с какво да подържа семейството си. Ограден мозък, увредено самочувствие!

    2. Комунистическите хора с увредени мозъци издигат огромни, далече от човешкото око дувари, за да се скрият от външни въздействия. В Холандия вървиш и виждаш как живеят хората вътре в къщите. От никой не се притесняват, че може да ги види.

    3. На избори, хората гласуват за току що излезли партии, които обещават какво ли не, за да въздействат на увредените човешки мозъци. С пенсии, с блага, с заплати и с какво ли още не. И те гласуват, ако че са в свободна страна, в която те могат да избират когото си искат.

    4. На избори, „в така наречената” свободна страна се появяват мафиоти, които задължават с пари, обещания за в бъдещето и така наречените задължения, които след това превръщат в скъпи струващи коли и дворци. Защо не отидете да видите двореца в гр. Банкя на Бойко Борисов, който не е угасил нито един пожар, а защити Тодор Живков, Симеон Сакскобурготски, а после съсипа цяла България. Пожарникарите в другите страни са най-уважаваните хора.

    5. Тези, които преди време не допуснаха да им сложат комунистически огради в мозъка, напуснаха страната, или ги убиха, или се превърнаха в днешните стари хора, които като чавдар, пионер,…БКП, чакат по-голяма пенсия, въпреки, че няма кой да им я осигури. Такива като невъзвращенците ги няма днес у нас.

    6. Младите хора, родени днес и който нямат нищо общо с комунизма! „Мавзолея” Бонев и Софиянски го разрушиха, на тепето в Пловдив стои паметника на Съветската армия, срещу СУ в София стои паметника пак на оная армия за срам и позор на българина. Раждайки се те отиват на Запад, не в Москва, където няма нищо съществено, освен самолети, петрол, газ и диаманти. Отиват там, където има наука и пари.

    7. Младите хора, които са деца на комунисти, отново заминават на Запад, където има пари. Не в Русия, Сирия, Куба, КНДР и Близкия Изток, от където руските изтребители подгониха емигрантите в Европа.

    8. Младите хора, на днешните малко демократи отиват в Англия, Германия и Щатите, където има ЖИВОТ. Там могат да се развиват научно, професионално и парично, където ще оставят на децата си бъдеще.

    9. Не като комунистите с големи възможности както на посланика ни в Щатите Поптодорова, уличена в кражба във Варшава. Или сина на големия комунист, крадец на коли. Или на двойния ни Президент, който има хотели в Швейцария и нашето Черно море. Те няма да направят нищо в капиталистическите страни. Там прогресират умни и работливи хора.

    10. Какви са „българските” народни представители в „българското” народно събрание, които като излизат от външните врати на събранието виждат един голям човек на кон! А това е за тях „ЦАРЯ” освободител, на който се дължат трите различни България: Северна, Южна и Македония. Какъв освободител е той, когато нито Левски, Ботев, Бенковски, Раковски и най вече отец Паисии не го искаха! Сам се натресе в петата РУСКО-турска война, с път към Дарданелите. Тези народни представители имат увреден-ограничен мозък и те още дълго ще управляват България. За срам и позор на истинските българи!

    Комунистите оставиха нас с ниски пенсии, защото 45 години ни правеха „Нация техническа”. От това няма да можем да се отървем, ако че днес сме на дъното в Европа. И не само в Европа! Това не можем да променим, но другото, което е в комунистическите ни оградени мозъци можем да разрушим. Да станем свободно-мислеща мозъчна, извън комунистическата ограда изпълнения. Да взимаме нещо различно от онова, което комунистите ни набиха в главите. Да имаме свободни решения, които ще ни отведат към свободните капиталистически страни.Това ще ни съпътства много години напред.

    Децата наследяват родителите си и те са също с увредени мозъци, ако че не са умни и работливи. Да има нещо от ДЗИ на партийния секретар - сега германския АЛИАНС. Да има нещо от това на комсомолския секретар на ДЗИ! Каквото можаха направиха комунистите. Взеха парите при продажбата и сега все още живеят от тях. А нас с ограничените мозъци, кучета ни яли. Ще живеем в комунистическа страна без надежда за бъдещето не на нас, а на децата ни! И на техните деца!

    Напоследък много често се питам, как ли живеят руснаците без земя и с землянки в бита си, както и с хора с много милиарди на гърба си. Да сте чули нещо за тях! Нищо! Само петрол, газ, диаманти и…самолети. Друго няма!

 

    Радан Кънев, Трайчо Трайков, Атанас Атанасов,…Иван Костов, /който забравиха да плюят/ и всичките наредени след тях, нищо не могат да направят на изборите, защото българите в „свободна” България са с увредени-ограничени мозъци. Те ще гласуват за БСП и производните им хора, партии и коалиции, които са също с ограничени-увредени мозъци. Ще ни управляват Путинските комунисти, така както начело на България застана Президент и отявлен вице комунисти, които са държанки на Путин! Жалко за България! И на борците за народна, срещу турско робство свобода, като Левски, който стои на стената зад всеки Путински - уж български комунист!

 

03 март 2017 година




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 592128
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031