Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2017 09:35 - „НАЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА”
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1109 Коментари: 0 Гласове:
-2

Последна промяна: 28.01.2017 22:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо пенсиите на българите днес са ниски! Ще се увеличават с по-няколко процента понякога, а няма да се повишат драстично!

Защото комунистите 45 /четиридесет и пет/ години се опитваха да ни направят „Нация техническа!”  Единици са тези, които си заслужиха високата пенсия. Имам братовчед ми работещ в печатница Родина, който има пенсия 1246 лева, ако че му дават само 746 лева. Ако, че това което правеше не беше за нас българите! Такива като него бяха единици.

Много са водещите комунисти с големи пенсии, които не ги получават, защото те на пенсиите не разчитат. Те имат много други комунистически доходи, които не са подсъдни. Доходи, които не са в нашето полезрение.

Да си спомним какво оставиха, когато си „отидоха”. 12 /дванадесет/ милиарда лева дълг, прехвърлен на парижката и лондонска банки. Изпразнени магазини, в които нямаше нищо за ядене. Нямаше месо, мляко и хляб дори. Нямаше ток /по 1/3 част от денонощието/ имаше ток. В ТКЗС-тата, преименувани в АПК нямаше нахранен добитък. Имаше само цигани, които се подмятаха по няколко часа на ден. При разтурянето на ТКЗС, по-голямата ми сестра взе една крава на име Милка, която я изхвърли, защото беше боклук. А комшията ми взе четири крави, които отидоха за месо по същите причини. Имаше разбойници по улиците, които крадяха от минувачите, защото в домовете имаше глад! Освен това в Бензиностанциите нямаше бензин. Всеки човек си закарваше колата и едва на третия ден му сипваха четиридесет литра. По-толкова му се полагаха на месец. А имаше НЕФТОХИМ-Бургас. Защо днес български евреи в Израел искат българската Екзархия в лицето на Екзарх Стефан, заточен в с. Баня искат да се включат за Нобелова награда за мир. Защо хората забравиха това, което сполетя всеки дом. Не и комунистическите домове, които са се окопали в техни си, пазени от часови домове. На Витоша и на още много други места.

За да получиш висока пенсия е необходимо през целия си съзнателен живот да си намериш работа, достойна за тебе, в която да произведеш нещо, което хората да оценят, харесат и купуват. Или да вършиш нещо което другите ще оценят, че е полезно за самите тях. А не друг да те кара да правиш нещо, което носи само разходи без да има полза от него. Това, което комунистите направиха с нас българите беше да ни направят „Нация техническа”? А единиците, които се опъваха на тях ги наричаха КУЛАК и ги малтретираха по най-долен начин. Занаятчиите ги натириха в кооперация, където от занаята му нищо не остана. Трети го вкараха в завод, където нищо не произведе, а много разходи глътна. В началото с три смени, после в две смени, а накрая в нито една. Нещо, което го няма вече, защото онова което дойде от Запада го унищожи. То отиде за скрап. И затова, най работещите цехове днес бяха доменните пещи от Перник до Кремиковци!

Никой не си спомня „Нация техническа!”, която беше в устата на всички: от най-долния работник до най висшия определящ накъде да вървим. Тези комунисти ни учеха, че американците са пияни от Кока-Кола, която сега я има във всеки супермаркет. Учеха ни че уискито е само за богатите шотландци, а за нас въведоха „Кореком”, където само хора с долари можеха да купуват. Където продаваха стоки Втора употреба, където днес ги има на всяка улица. Имаше руски: Москвич, Волга, Запорожец и…ГДР-мански Трабант, който министър от НДСВ караше до края! Мерцедесите са само за висшите чиновници. Добре че купихме най-скъпата за 1974 година Фият-днешната Жигула, която руските инженери окепазиха предницата. За да купиш лека кола беше с вноска 1500 лева, която чакаше много години. Ние купихме Жигула едва в последния момент като последна кола. Ако не я бяхме купили, щяхме да чакаме още осем години. Това беше купуването на руските коли. Да виждате някакви руски коли по пътищата-няма такива. Българите карат западни коли втора употреба, с изключение на богаташите. Да сте видели и някои руски хладилници, телевизори, компютри и друга бяла техника по магазините. Няма такива! Има само влакове в Метрото, което е само железа без управление и задвижване, които са японски. Ще дойдат и немски, ако че сега всички неща по газопроводите, петролопроводите са със западно оборудване. Кой направи северния морски газопровод, чийто шеф е немския премиер Щрьодер. Същото ще стане и с нашия Лук Ойл, където се намърда Румен Овчаров.

Всеки българин можеше да пътува на Запад, след като е минал през ДС. Къде са тези хора от ДС, които малтретираха голяма част от българите, които не искаха ДС. Тях ги пращаха в Концлагери, като Белене и Ловеч например. Къде са „човеците”, които малтретираха хората от тези лагери. Има ли един осъден или има ЦАРЯ и Тодор Живков, които Бойко Борисов ги пазеше със своята Фирма, която ние българите я забравихме. От кого пазеше, питам?    

Нали българите сме „с чип” в главата. Не можахме да повярваме на „горския цар”, които ни обеща, че за 800 дни през четири годишното управление ще оправи България. Избраха го за Министър председател, така както гърци, сърби и румънци не допуснаха царете си в страните им. Не я оправи, а съсипа двете партии БСП-СДС и днес той се подвизава в гр. Баня, където доживя живота си и големия българин Екзарх Стефан. Единия за резил на България, другия за чест на България! Свещеника на с. Баня-Петко Иванов, чиито син е мой приятел беше цял живот в черквата на гр. Баня, където във Владишкия стол сядаше екзарх Стефан. Такъв свещеник, прекарал целия си живот не само в черквата на Баня, а и в околните села, рядко се среща в България. Това малко или повече се дължи на екзарха!

Аналогично на гр. Баня е и центъра на гр. София, където имаше една срещу друга Царския дворец, превърнат в Картинна галерия и гроба-мавзолеи на предателя на България Георги Димитров, който за 6 /шест/ дни уби 6 /шест/ човека трудоваци. Мавзолея го няма, защото Богомил Бонев и Стефан Софиянски го унищожиха и днес младите хора не знаят какво е било по онова време и затова се щурат из Запада, а страната ни управляват Президенти комунисти като Георги Първанов и днешния Румен Радев.

И днес България има отново президент-комунист, който е начело на държавата, защото българите си стояха в апартаментите, а не в Изборните секции по време на изборите. „Всички са маскари” е тяхното верую. И затова, сега да мълчат от онова, което ги сполетя. Да ги управлява комунист, все едно че преди него Бойко Борисов не беше комунист. Ами неговата дясна ръка Цветан Цветанов, какъв беше? Бивши пожарникари, без да гасят и един огън. Пожарникарите са чест на всяка нация. Учеха ги не да гасят, а да говорят срещу докторите при раждане в най-висшата институция-Българското Народно Събрание..

Назначаваха много партийци на хубави длъжности, които след това слушаха как да гласуват. И така до днес, което е 10 години минало Бойко Борисов. То не бяха руската Атака, ВМРО, които в Македония не ги искат, Патриоти на какво ли, НДСВ царско, Първанов-ото АБВ, Пръмовата РБ, комунистическото БСП, турското ДПС, сега Бойко Борисов-ия ГЕРБ, а преди това много други минали партийки появили се преди избори, които отнемат гласове от истинските българи, ако все още има такива? Щом можаха да изхвърлят от „Българското” Народно Събрание, партията на Иван Костов, без който днешните Фирми нямаше да ги има. Нямаше да има и Александър Божков /Бог да го прости!/, който осъществи раздържавяването. Нали го наричаха /м-р десет процента/. Защо забравихме това? Защо само ДСБ е в устата на всички, ако че Иван Костов го няма. Той се труди в „риска” за света. Защо него заедно с всички заслужили българи го сравняват. Само толкова ли са истинските българи, питам?

Само политолога Антон Тодоров е единствен, който е срещу грабежите. Защо той уеднаквява политици, медии, частни фирми и ….лъжепророци в едно! Само той ли е в България, който вижда грабителите й. Само на него ли дават пари онези, които с него контактуват и му публикуват чудесиите. Да се чудят и да се маят, читателите. Не може да не му вярват. „Една лъжа повторена сто пъти, става истина!” Той колко пъти е писал едно и също за тази лъжа, че и аз започнах да се питам, няма ли нещо истина в онова, което той казва. Колко ли пари са му дали редакторите за да му публикуват нещата. Не може активите от 20000 хиляди лева, да се продадат за 2000 хиляди лева. Тоест да се продадат за 20% от стойността им. Защо този комунист забрави, че това което братята му комунисти оставиха на 12 ноември 1989 година, не го искаха западните. Те не искаха „Нация техническа”! Те искаха нещо, което е като онова, което те произвеждаха.

Не може да уеднаквиш Иван Костов като начело на онова, което банкера Цветан Василев и Иво Прокопиев-Капитал са негови подведомствени като „кукловоди”. Освен това: човека на ловешкото преименувано в днешното ЦСКА г-н Гриша Ганччев и „ПЕТРОЛ”, шефа на Център за Либерални Стратегии г-н Иван Кръстев, г-н лектора на Прозрачност без граници Огнян Минчев, г-жите Стояна Георгиева и Десислава Гаврилова в „Медиапул”, генерал Атанас Атанасов вещ в политиката, г-н Евгений Дайнов-Сдружение за „Социални практики”, г-жа Нели Куцкова шеф на Съюз на Съдиите в България, г-н Красен Станчев с тъст червен генерал, г-н Христо Иванов-Български институт за правни инициативи, г-жа Иванка Иванова-програмен директор на Отворено Общество, Радан Кънев-шеф на ДСБ и изпълняващ нещо, г-н Йонко Грозев и г-жа Антоанета Цонева-лектори донорство, г-н Александър Кашъмов-програма до достъп до информацията, адвокат Даниела Доковска , г-н Славчо Христов , г-жа Саша Безуханова-Българско училище за политика, Асен Генов,  Ясен Бояджиев, Александър Андреев-Дойче Веле, г-н Огнян Донев КлубС.бг, г-н Мирослав Иванов-Финансови смислици, г-н Огнян Стефанов-Фрогнеймус.бг , Асен Йорданов, Атанас Чобанов, Марк Рич /мир на праха му/, Славчо Христов, Петър Стойчев, ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО на Джордж Сорос и още много други пенсионери са излъгани от тези господа. „Дупката КТБ изяде парите на цяла дузина пенсионери”. Не комунистическата „Нация техническа”, оказана по-горе!  Този човек, ако е мислител например, трябва да бъде посъветван от редакторите да не се излага повече с неговите „грабежи”. Да уеднаквиш: политиците, с икономисти, с медии, с трафиканти и други подобни, явно не си на себе си.

Кой даде приоритет на банката му за държавните предприятия, администрацията и на още много частни вложители? Кой го направи това? И къде бяха тези от БНБ, които мънкаха като изоглавени в Българското Народно Събрание? Къде беше и главния Прокурор, че ако имаше опущение да го прибере и обвини, а чака години, за да може той да напусне България? Защо мълчаха и не само те, а и още много вложители, които чакаха на опашки пред банката? Къде беше и Бойко Борисов, който режеше ленти на различни български места? И на онова, което не беше негова работа, а на ЕС? За идващите отвън сирийци, афганистанци, иракчани и още много други подгонени от руските самолети и „сирийския” Тодор Живков? Защо не се присъедини към четворката: Унгария, Полша, Чехия  и Словакия, които защитиха страните си от външната агресия? Защото заедно с Румъния те не са европейци? 

Политолога Антон Тодоров, не знам къде се подвизава е едно хванато за юздата плашило. Кого плаши този човек? Кой му плаща за неговите небивалици? Как можеш да уеднаквиш толкова различни хора и биографии? Политици, с КТБ, с банкери, с индустриалци, с медии, с световно известни анализатори? Има ли мозък този човек, питам аз. Или „Една лъжа повторена сто пъти става истина!”

Георги Владимиров Алексов

26 януари 2017 година



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595333
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930