Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2016 19:09 - Ние, българите сме виновни!
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1432 Коментари: 1 Гласове:
-2

Последна промяна: 28.01.2017 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България днес е на това дередже! Защо, питам?

Има отговор, но никой не си задава този въпрос. И затова много от така наречените „партии” ни управляват през последните 15 години. Първият, така наречен „ЦАР” беше в началото през 2001 година. Преди, когато той седна на председателското място, той забрави онова, което беше заявил: „Ти остави България на това място, а не онова, което тя беше при Жан Виденов!”  Седна на високото място, забравил какъв беше, когато дойде /го доведоха!/ през 1996 година. Когато той дойде и спретна ДПС заедно с някакъв си политикан за да участват в изборите. Забрави го, „горско” му нищожество и си отиде в гр. Мадрид! „Бог-Цар-Отечество”, не важеше за него! Преди това имаше татко и дядо, не по-малки отрепки. Единият съсипа България, а вторият доведе руснаците в нашата мила Родина.

Та неговото величество, седнал на високия пост заграби много гори, дворци и още много други неща без да се сети че УНСС и още много около нея са на един друг преди него Министър Председател, който и за момент не показа, защо тези неща не са на семейството му! Горското величество седна на поста заради себе си. Неговото мнение за българите е като всичките преди него, че „Ние сме с чип в главата!” А в неговата глава, какво има,питам?

Той дойде не случайно за да разбие двуполюсния модел: ляво-БСП и дясно-СДС. Той не само го разби, но и доведе турците на власт. Нима не знаеше,че Ахмед Доган не е българин, а е чужденец по убеждение. А и всички около него си бяха членове на ДС! Това всички го знаеха, само той, най-отгоре мълчеше, така както са мълчали и татко му и дядо му много преди това! Мълчеше и баламосваше раята му българска! О, българине Стамболов, защо доведе Фердинанд в България през онези смутни години! Защо го издигна и го защити през онези руски години. Дядо му извика убийците по-късно, за да го ликвидират. Тогава Фердинанд, а днес внука му са унищожителите на България!

По-късно НДСВ-БСП и ДПС управляваха така, че България беше разчекната на три. Европа-Симеон, Станишев-Русия, Доган-Турция! А за България нямаше никой, който да я защити.

Появи се ГЕРБ на Симеон, който от защитник на Царя и Живков се превърна в градоначалник, а днес и в Министър Председател на България. Едва ли знае чужди езици! Едва ли седи в креслото, а върви из България да реже ленти за откриване на най-различни обекти. И това ако е управляващ, здраве му кажи. Та до днес, когато той е начело на България.

Защо не дадат палата му в кв. Банкя? Защо не седна поне веднъж с някой като английските депутати да защити управлението си. Зад него са хора като Цветан Цветанов и много други никому неизвестни жени, които днес той ги подхвърля насам-натам. Жени, никому неясни до сега или по-рано бивши комунисти. Това е управлението на България днес. Такова и ще бъде, ако не се освестим ние, българите.

Какво трябва да разберем ние пенсионерите? Какво да научим от онова, което 45 години ни преподаваха. Някой трябва да ни увеличи заплатите и пенсиите! Някой друг-комунистите! Няма ги вече комунистите, защото днес са социалисти, които са бивши комунисти подчинени на Путинова Русия. Някой от нас пенсионерите, които избираме на избори новото Правителство трябва да бъдем други. Младите, които разсъждават с мозъците си отиват на Запад, не в Русия. Там е свободата, а не в комунистическата руска. А тук в България какво има? Кой работи нас пенсионерите. Кой работи нашите мозъци? Кой ги промива с лъжи и клевети? Кой обещава увеличение на пенсиите с 2-3 процента само на ниските такива?

ИНФОРМАЦИИ-МАНИПУЛАЦИИТЕ

Вестници, радия, телевизии, интернет и още много други средства за масова информация са в ръцете на пари-имащите. Те не само са техни, но и промениха имената им с старите, доказани вестници. Единствения БСП-партиен в. ДУМА, защо осинови старата, българска, Ботева в. ДУМА. Нима Ботев е бил комунист? Нима той даде живота си на България за да пише онова, което остави във вестник ДУМА! Нима днешните комунисти могат да осиновяват неговите безсмъртни стихотворения!

Повечето от редакторите не са виновни. Този който плаща той поръчва написаното. Който не пише каквото трябва си отива не само от мястото, но и от всякакво друго място. Нима журналист-писателят Иво Инджев не си отиде от БТА, когато захапа Президента Първанов, който има швейцарски хотели и черноморски такива. Кой го избра два пъти, а и сега партията му е в Българското НС!     

Редакторите пишат това, което им кажат собствениците. А те са руски комунисти. Те не са български патриоти. Има други „патриоти”, които не ги искат в Македония, ако че носят името ВМРО. Те нямат нищо с македонските революционери, ако че окупираха името им.

НДСВ, ДПС, БСП, ГЕРБ, Атака и при всеки нови избори се появяват нови партии-джуджета, които вземат част от избирателите ни. Това ако не е комунистическа пропаганда, здраве му кажи. След това всеки си отива там където са го монтирали. А избраните възсядат нас пенсионерите, които чакаме новите избори И така до края на столетието, хилядолетието и…

24 ноември 2016г.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. appen13 - Наемен АНТИ-БЪЛГАРСКИ БОКЛУК.
30.11.2016 19:55
Вероятно вече си свикнал да те наричат в лицето "ДЕБИЛ"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596608
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930