Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2016 13:47 - Българска държавност като част от Русия
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1513 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 19.03.2016 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Имаше Паисий и Левски, Раковски и Х. Димитър, Ботев и Бенковски, априлци и опълченци и още много други българи, които искаха свободата на България да е само тяхна мечта, а не на други привнесени отвън! Никой не пожела от тях да дойде „дядо Иван”, за да ни освободи. А той дойде и ни пороби така, че днес България е разделена на три части /България, Румелия, Македония/, а народът ни и до днес е разделен на българи и руси. Всички се пишат „европейци”, но са си български разбойници. Истински българи почти няма, или се броят на пръстите на едната ръка.

Кои са българските политици днес?

Имаше Стефан Стамболов и Захарий Стоянов /Бог да ги прости/, един от които съсечен, другия отровен! Имаше Д. Петков и Н. Петков /Бог да ги прости/, единия убит, другия обесен. Имаше тримата Сакскобурготски, които загробиха на три пъти България! Защо никой от тях не си взе българка за снаха? Толкова ли нямат българите жени за царски снахи? Имаше тримата офицери /от 1923г., 1936г.и 1944г./, които защо бяха последователи на българската власт? Имаше Георги Димитров и Тодор Живков, които продадоха България на руснаците. Има Ж. Желев и Георги Първанов, които днес продават България отново на Русия.

Кои са българските писатели, поети, повествователи?

Имаше Стамболов и Ботев-и двамата убити от българин и турчин! Имаше Иван Вазов, който до 1913 година беше руски писател, стихотворец, разказвач на още много български читатели. Това стихотворение „Аз съм българче”, написано през 1913г., което го няма в комунистическите стихотворения беше българско.  А другото, което той написа през 1916 година- връх на неговата писателска кариера го няма никъде. Защо ли? Имаше още много други поети и писатели, които изчезваха от този свят. Отидоха си в небитието или в други страни. Имаше Алеко Константинов, убит от българин! Пею Крачолов Яворов, самоубил се от българската мълва! Димчо Дебелянов, убит от Фердинанд на бойното поле! Гео Милев убит от държавна сигурност! Никола Вапцаров, убит от втория ни „цар”! Пеньо Пенев, самоубил се от социалистическото правителство! Петя Дубарева също самоубила се от комунистическата съвременност, Пенчо Славейков, умира в чужбина, защото България е „тясна за моята душа е”! Константи Величков е напуснал нашата родна България! Димитър Бояджиев, вън от България! Чудомир също е вън от България! Атанас Славов, също е вън от България! И не на последно място за писателя Георги Марков, който го утрепаха с чадър в Лондон! Никога не се разбра, кой е човека със чадъра! И той как живее сега след това, което направи с големия ни писател Георги Марков!

Кои са българските ни духовници?

Имаше Патриарх Евтимий! Имаше страшно много български възрожденци през всичките ни години на византийско, турско и руско робства! Имаше много духовници, които с вяра в Бога ставаха „курбан” на безбожниците! Имаше много безбожници, които направиха черквите и манастирите за животни и които веднага след „освобождението” инспирирано от тях, те влязоха в черквите, като последни вярващи! Какъв онанизъм от тяхна страна! Това е което може да се каже са тях в днешно време! „Москва награждава Неофит” се появи в българската преса. Той отива в Москва за петдневно официално посещение, така както Патриарх Максим отиде на седемдневно посещение, което той нямаше досие от ДС а неговите владици с малко изключение станаха ортаци на ДС. Никой от тях не се покае, не дай си боже да се извини. И затова Патриарх Максим на три пъти беше избиран за Патриарх, въпреки че имаше много по възрастни от него.  Дали за това и Патриарх Неофит ще беше в Москва? Дали и него няма да призове КГБ като негов човек. Всички са лауреати на „Единството на православните народи”, което и Патриарх Неофит е приносител на  „принос към единството на православните народи и утвърждаване на християнските нравствени ценности в обществото”. Какви многословия, характерни за комунистическата ни съвременност! Ако е така, защо с него заминават Георги Първанов /до сега 7 пъти е ходил в Москва/, Симеон Сакскобурготски и Зам. Председателят на АБВ Румен Петков! Всички от душа са комунисти! Защо в Русия, а не в ЕК не ги викат? Там за тях няма място, защото те са руски комунисти!

Кои са българските държавници

Има ли България български държавници? НЯМА! Няма от руско-турската война през 1877-1878 година. Български държавници бяха преди войната, които ги изтрепаха на чети, въстания, апостоли! По време на войната, благодарение на Стамболов, Стоянов, Ризов и някои други, България стана държава, докато на българския престол седнаха царете Сакскобурготски. От тогава и до днес България няма държавност! Има царска измет, руска сволоч, докато на стола седна Иван Костов, който върна държавата в нормални граници. И то само за четири години от 1997 до 2001 година. ДС го свали и той е отново в село Драгалевци. Днес ни управлява руското КГБ и производното му ДС. И естествената прокуратура, която комунистите я прикачиха към съдебната власт в конституцията. Кои гласуваха Конституцията? Естествено комунистите! Затова управниците ни пътуват за Русия, ако са част от НАТО и ЕС. Те са парично прикрепени към ЕС, но ги дават на Русия. Има ЛУКОЙЛ, има Бургас, има Черно море, което е руско, има БТК, Булгартабак, има управление на руски ченгета, които като слизат от властта не отиват в Русия. А отиват в европейското правителство, където дават много пари. Не са глупаци руските ченгета, които освен английски знаят и руски езици! Българска държавност няма да има докато няма руска демократична република. Не Путиска, а изборна демокрация!

Март 2016 година  



Тагове:   България,   русия,   поробване,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. staler - доста въобръжение е нужно за да се ...
15.03.2016 15:14
доста въобръжение е нужно за да се нарочи костов за възродител на българската държавност... от новата ни история след освобождението соченият за голям родолюбец стамболов ни натресе сакскобурготите .....40-50 години слугувахме на болните им амбиции и прогерманската им политика,като следствие,още 40-50 години строихме съветски комунистически химери,а сега съвсем логично довършваме въздушните кули на неолибералната козяшка демокрация....автора да си отвори и двете очи,че така русофобски примижал,се спъва в фактологията на реалните събития..
цитирай
2. merlin68 - Чудя се дали на автора на това пис...
15.03.2016 15:35
Чудя се дали на автора на това писание са му известни някои неопровержими факти направили възможна появата на Третата българска държава? Може би не са му известни, което вероятно се дължи на това, че в часовете по родолюбие, история и литература е зяпал през прозореца, бъркал си е в носа, или е късъл крилата на мухите. Възможно е обаче тези факти да са му известни, но умишлено да ги прикрива, изкривява и преиначава с цел да получи някой среебърник от продажбата на българската памет. В нета, и в частност в Блог.бг е пълно с екземпляри и от двата вида, та ми е трудно да определя от кой точно е автора.
Все пак ако е незнаеш ще му припомня някои неща, а ако е продажник, просто ще го подразня.
Няма как българските опълченци да са очаквали сами да освободят България и да не са се надявали на "Дядо Иван" - та това българско опълчение е създадено в Русия, там е обучавано от руски офицери с руско оръжие купено от даренията на други българи живеещи в Русия и също разчитащи на помощта на "Дядо Иван"
Автора очевидно си мисли, че Левски, Ботев и другите изброени от него, подобно нему щяха да съжаляват, че България е отново свободна държава след близо 5 вековно робство. Не уважаеми, изброените от теб не биха съжалявали за Освобождението ни макар и станало факт благодарение на Русия, но биха съжалявали, че днес има подобни на теб екземпляри в страната ни.
Автора пише - "Имаше Иван Вазов, който до 1913 година беше руски писател" и още за Вазов - "Това стихотворение „Аз съм българче”, написано през 1913г., което го няма в комунистическите стихотворения беше българско." Чудя се какво да кажа, автора или е паднал от Марс, или може би наскоро е пристигнал от Анадола или Калифорния. Вазов винаги си е бил български писател ( това, че на автора не му харесват стиховете на поета изпълнени с възхвала и благодарност към падналите за българската свобода борци, включително руси, си е негов проблем, не на Вазов)
Що се отнася до Аз съм българче, то се изучаваше през комунизма ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а това че автора в часовете по българска литература и родинознание си е човъркал носа, или е учил някъде из Анадола е друг въпрос.
Нямам време да коментирам всички глупости изписани по надоло, само една гатанка за автора на писанието - кой от изброените от него български патриоти-русофоби е написал това стихотворение?

Възхвала на Николай I


Ще дойде за българи ден радостотворен,
яви се Николай, силному Светославу подобен,
преславски престол ще он ще да възнови,
правдодаяние свобода ще им подари
на българи бедн' окаяни, днес немощни,
като на свой славянски род единоверни.
Жив да бъде Николае самодържец,
с безмъртний – славний на глава му венец.

цитирай
3. georgialeksov - Вие , всички сте не ДС-пари, а онези, които създадоха ДС-тата!
01.12.2016 09:37
Кои сте вие, руски патриоти! Защо не знаем името ви! Защо винаги плюете руско! Питате ли какво им е на руснаците при Путин днес? Това си задайте като въпрос!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 593176
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031