Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2012 11:14 - Ловци
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове:
2



Ловци

                                                                                                    „С пушка в ръка,

аз бродя из гората

и търся злия вълк!

Щом пушката се кротне,

към лошите животни,

започва бум-бум-бум,

бум-бум!”

………………………….

 

     Едни ловуват дивеч! Други ловуват птици! Трети ловят риби! И всички те са членове на ловно-рибарския съюз. Но има и други, „бракониери”, които ловуват-ловят и хора! На лов за хора тръгват първо-сигналните човеци. Това са хора, на които мисловното е увредено, а духовното в тях е заменено с животинско. Хора, които ловуват животни, няма как да не стигнат до лов и на хора! Физично, психологично, психиатрично, педагогично:

 

Физично

    Мнозинството от ловците в България бяха и все още са членове на БКП/БСП. Както и креатурите й в българското политическо пространство. Не всеки можеше и може да се сдобие с билет и разрешително за пушка! Бившият ни вече Президент Първанов не само че можеше, но постигна ловни успехи, на които Тодор Живков и Пенчо Кубадински биха завидели. А те бяха ловци със световна известност!

    Животинското царство, както растителното, така и минералогичното са Божие дело и тяхното предназначение е да служат на човека. Те са му даденост и той трябва да ги охранява и защитава, а не безразборно да ги унищожава. Много често се говори за изчезване на определен вид, който става защитен за човека. Това обикновено е унищожаван от човека вид. Има други видове, които свободно се плодят и вредят на човешката дейност. Те обаче не са обект на днешния ни ловен елит, защото не се ядът. Гаргите със своето га-га-га-а-а-а са не само на полето, но свободно навлязоха вече и в градовете, докато яребиците се изпокриха вдън земя. Такъв е проблемът с лисиците и вълците, а не с глиганите. Бизнес-проблемът с кучетата е също така една ловна мърсотия. Предназначението на кучето е на двора и в къщата, но не и на улицата, където някои им строят и къщички. Времето, когато кучето излезе на улицата е свързано с появата на днешните ни ловци.

    По начина на своето съществуване животните и птиците са диви и домашни. Обект на ловците са дивите, но не тези които вредят, а онези, които се ядът. Ловците се умножават, а обектите им намаляват.

    Домашните животни са изцяло полезни за човека. Едни с храната, други с работата, но и за двата вида е необходим човешки труд, много човешки труд, за разлика от удоволствието, което изпитва ловецът. И храната получена на готово. И затова ловците в България се множат, а животновъдите са на изчезване. Освен това първите са възседнали вторите психологично, психично и педагогично. В доста от случаите и биологично, застрелвайки ги.

 

 

Психологично

    -След десет години на върха на властта, Президентът-ловец Георги Първанов се връща да живее в „панелка” от 80 квадрата в престижния столичен квартал-Красна поляна като член на осем членно семейство.

    -От друга страна ни уведомиха, че той има право да ползува автомобил, охрана от НСО и 2600 лв. пенсия.

    -От трета страна, не кой да е, а самия г-н Румен Петков заяви, че той е най-подготвен да бъде председател на БСП, а от там и Премиер на България!

    Още на другия ден след сдаване на президентския пост, на 23-01-2012г., в сутрешните блокове по трите национални телевизии започна медийната  подготовка за бъдещето на г-н Първанов. А медийте са велика сила! Те от един бодигард, какъвто беше г-н Борисов направиха депутат, после кмет, а сега и Премиер в ролята на европейски политик, та от Президента, ли няма да направят каквото им поискат?! Преди време един политик от най-високия управленски пост каза, че няма как да се кандидатира за по-нисък такъв. Аналогично и бившият ни вече дву-мандатен Президент има само две бъдещи управленски възможности: да стане Министър председател или да стане шеф на Южен поток, така както канцлерът Шрьодер управлява Северен поток. Германските фирми губят в конкуренцията между пресния и втечнен газ, но г-н Шрьодер печели. България ще губи с Южен поток при отсъствие на Набуко, но г-н Първанов ще печели. Освен ако остане в политиката като Премиер, което е втория, още по-печеливш вариант не само за него, но и за онзи, с който превърнаха България в „Задунайска губерния!”

 

Психично

    Днешният ловец на човешки души, а от там и на български съдби измина много дълъг и много стръмен път към върха на ловното стопанство-изборната секция с ловните средства-изборните бюлетини. Още през 1981г., само на 24 години, той тръгва по лъжливия и крадлив комунистически път на БКП, преименувана на БСП през 1990г. Мина през научна и през не до там научна ДС кариера. Изкачи се на партийния БСП-връх, за да се добере до държавния връх-Президент на България. А след като зад него застана Президентът Путин с цялата си еднолична власт, г-н Първанов стана основен политически фактор в България. Господата Симеон, Доган, Станишев, Борисов са му политически подчинени чрез икономическото, политическо и медийно руско присъствие в страната. И трите подмолно-скрити, за разлика на дирекното при партия Атака. Неговият политически възход в страната тепърва предстои. Наивни са тези, които смятат, че песента му е изпята. Да не забравяме, че с негова протекция са ръководните фигури в най-висшата Съдебна власт: Гл. Прокурори, Председател на ВКС и на най-висшата изпълнителна власт-Премиер и Външен министър. Най-висшата охранителна вътре-НСО и най-висшата отвътре-навън-НРС власти са при него. С едни той ловуваше вътре, а с други продаваше България навън в условията на пълно народностно мълчание. Явно налице е психична обработка на така нареченото гражданско общество. Добър психически ловец се оказа той! Хипнотизатор от най-висша проба!

 

Педагогично

    Много двукраки вълци бродеха из гората България по време на правителствата на Беров и Виденов. Школуваният в ДС ловец тогава оглави радикалните про-руски комунисти „националисти”, които се обявиха за тотално руско присъствие на Балканите. И днес България е икономически, политически и най-вече медиен придатък на Русия. Всички пишат и говорят за ЕС и НАТО, а никой не споменава ролята на Русия в България. Никой не обяснява, че руски капитали притежават българската икономика. Някъде направо, другаде чрез подставени лица. Че рублата, а не еврото играе решаваща роля при търговете за настояща собственост и за бъдещо производство.

    Педагогиката е на първо място образователна, а едва след това възпитателна. Възпитанието е в семейството, образованието-в школото. Начално, средно, висше. Тази наука има решаваща роля за последното място в негативните класации на България днес. Тя трябва да е радикално-национална, а не е! Да образова млади и стари в: какви са българските национални приоритети, а не го прави. От кого и как се защитават българските национални интереси тя мълчи, за да не навреди на чуждите за България такива. Предимно руски, но и западни!

 

Ловецът Първанов,

ловува физично на българска и на чужда земя. В български и чужди резервати. С български и чужди хайки! Ловува по време, когато България е в траур. Институцията на Президента Първанов даде свидни самоубити човешки жертви.  

    Президентът Първанов ловува психологично и психично избирателите за своята дейност. При отсъствие на педагогичното в българското общество, неговата държавна политика до сега се оказа  изключително успешна. Но не национална, а интернационална!

    Човекът г-н Първанов се оказа голям хуманист с неговата „Българска човешка Коледа” и осигурената с човешки грижи животинска вълчица. При наличие на неговата тотално сбъркана държава България, тези две негови начинания са връх на човешкото лицемерие. Не други да събират милостиня за нещастните български деца, а държавата да е в състояние да прави това. Ловът е дейност, която най-напред трябва да охранява плодовете на човешкия труд. А онова, което е дадено в повече не е само на малка, избрана група от хора, а е на цялото общество. Как да стане, само то трябва да реши. И затова в психологично, психично и най-вече педагогично развитите общества има защитени от човешка ръка територии, докато в изкривено развитите педагогично общества има резервати, в които мисловно и духовно увредените задоволяват животинските си страсти. Където „бум-бум” по животните се пренася и в „бум-бум” по себеподобни човешки същества.

 

26 януари-2012г.

 

     

 

     

 

  



Тагове:   човек,   ловец,   убийство,   Животно,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595169
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930