Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 20:03 - На четири очи с историята
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1705 Коментари: 0 Гласове:
3



На четири очи

с Руския империализъм и Кобурготския монархизъм

 

    - На четири очи, с всички българи беше атонския монах Паисий Хилендарски със своята История Славянобългарска  /1762г./.

    - На четири очи с всички българи бяха възрожденците ни: От екзарха до всеки свещенослужител, от Славейкови до Любен Каравелов, от Раковски до Ботев!

    - На четири очи с всички българи беше Васил Левски с неговата премъдрост: “Който те освободи, той ще те пороби!” премълчавана и до днес от освободените.

    - На четири очи със своята войска беше цар освободителят Александър втори с премъдростта: Даром дадената свобода не е свобода на мисълта и на духа! И затова и до днес българите са мисловно и духовно несвободни. Покорни са на Русия.

    - На четири очи са срещнати двете премъдрости: тази на Левски и онази на Александър втори. Как биха се преборили една с друга, ако Левски беше жив при стъпването на руските войски на българска земя? Нашият Апостол би ли приветствал чуждия цар?

    - На четири очи с освободените вече българи беше губернаторът Дондуков Корсаков в новоосвободената руска губерния-България. С руската войска на българска земя.

    - На четири очи с нему-подобните монарси, княз/цар Фердинанд Сакскобурготски решаваше съдбините на всички българи по всички земи български. Реши ги така, че им донесе две национални катастрофи.

    - На четири очи с всички българи бяха Захари Стоянов и Стефан Стамболов. Единият заклаха, другият отровиха.

    - На четири очи с Хитлер, цар Борис трети докара на българите трета национална катастрофа. Победена, не освободена, а присъединена към Русия беше България!

    - На четири очи със Сталин, Георги Димитров продаде България исторически. Обезбългари македонците.

    На четири очи със Брежнев, Тодор Живков продаде България политически. Окончателно порусначи българите.

    На четири очи с Президента Путин, Президента Георги Първанов продаде България енерго-икономически.

    - На четири очи с вече бившия Президент Първанов, новоизбраният Президент Плевнелиев обеща да довърши започнатата преди него предателска политика на България. А и няма как да е иначе щом като е избрано момче от “ординареца” на Симеон втори, и на Живков първи-Бойко Борисов! Вторият постулат в заявения вече негов енергиен “Троен шлем”-“Енергийна независимост на България” е в крещящо противоречие с Тройния шлем на Първанов, който той ще развива, а няма да закрива.  

 

Историята се повтаря.

    До вчера държавите воюваха военно, с оръжие, а днес страните воюват с пари, с икономика.

    Вчера Хитлер покори Европа с оръжие, днес Меркел покорява Европа със силната си икономика. В ролята на генерал Петен вчера е днешният Никола Саркузи капитулирал пред Меркел днес. Капитулира и пред Путин с неговата Арева в руската АЕЦ Белене. Реализираният вече Северен поток Шрьодер-Путин е съхранененият пакт за военна подялба на Европа: Хитлер-Сталин, Рибентроп-Молотов. Днес тази подялба на Европа Меркел-Путин е икономическа. Меркел- промишлено, Путин-енергийно! Аналогичен е случаят с новопроектирания Южен поток на днешния Берлускони наследил Мусолини. И той е потвърждение на спогодбата Хитлер /Мусолини/-Сталин.

    Германия беше силна военно, днес е силна икономически. Русия беше силна военно, днес е силна енергийно. И най-вече, тя е силна с наличие на Първанов-ци във всяка от страните били под нейна опека десетилетия наред, за които интересите на Русия са преди интересите на собствената им Родина.

    Германия покорява Европа икономически, а Русия я покорява енергийно. Както Борис трети застана зад Хитлер военно, така и Бойко Борисов застава зад Меркел промишлено-икономически. Винаги с Германия, никога с Англия и Америка! Както Георги Димитров застана зад Сталин исторически вчера, така и Георги Първанов застава зад Путин енергийно-икономически днес. Винаги с Русия, никога с “Англо-американските империалисти”, с които ни плашеха десетилетия наред. Бойко Борисов в ролята на Рибентроп, Първанов в тази на Молотов. В чужди роли са и двамата ни държавници днес.

    Втората иракска война на американци, англичани, австралийци, канадци срещу “нашия” Садам Хюсеин беше освободителна не само за иракчаните. Тя предизвика освободителните движения срещу отново “нашите” сатрапи в Египет, Либия, Сирия, Тунис...Германия и Франция ги няма в Ирак! Италия и Испания бяха за малко.

    Германия на Хитлер, Франция на Петен, Италия на Мусолини, Испания на Франко, Португалия на Салазар,...ето това е окупационното наследство от миналото пренесено в настоящето. Англия на Чърчил, после на Татчър и САЩ на Рузвелт, а по-късно на Рейгън, това е миналото пренесено в демократичното настояще. И затова Англия е изолирана в Европа от покорените от Германия страни в ЕС, а срещу САЩ са всички деспотични и терористични режими по света. Германия срещу Англия е действителността в Европа, така както бяха през Втората световна война и САЩ срещу целия свят! Англоезичните държави със своите изградени демократични устои са бъдещето на света. Там се твори прогреса във всички области на живота. Там се изследва безкрайно-голямото, Космоса и безкрайно- малкото,атома. Там са авторите на комуникационните системи. Там са нобелистите в медицината. Нобелисти в приятелските ни страни стават само борците за човешки права. 

    В Германия, Италия, Испания,...емигрират хора чисто икономически, за по-високи лични доходи. В Англия, САЩ, Австралия, Канада,... емигрират хора, за да реализират таланта си в името на прогреса във всички области на човешкия живот. Притегателна сила за тези хора в тях е, че те са “Страни с неограничени възможности!”.

 

П. П. Едно малко уточнение: Момчето на Бойко Борисов-Плевнелиев получи Президентството от Георги Първанов, а момчето Бойко Борисов ще  сдаде Премиерството на патрона си-Георги Първанов, така както последният дарява България на патрона си Владимир Путин. Навързани са като....

 

13-12-2011г.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596632
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930