Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2011 20:07 - АТАКА и ДПС-рожба на....
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1155 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.05.2011 08:29


АТАКА и ДПС-рожби на...

 

Докато умните се на-умуват,

лудите се налудуват!

 

    Еднолично-еднопартийните общества са стабилни под лозунга “Който не е с нас е против нас!”

    Преходните от еднопартийно към демократично общество са нестабилни под лозунга “Разделяй, насъсквай и владей!” чрез своите остатъчни структури от миналото.

    Демократичните общества стават отново стабилни под лозунга “Законът е за всеки и за всичко!” чрез ликвидиране на тези структури.

 

Къде сме ние

като общество след демократичните промени? Стабилно демократично или нестабилно общество сме с остатъчните структури от миналото? Отговорът на този въпрос се съдържа в двете страни на един политически медал: етническото ДПС и расистката АТАКА, чиито същности покриват изцяло недемократичното: “Разделяй, насъсквай и владей!” Кой и защо ги създаде, все още не е ясно на българското общество? Кой избра водачите им и какво е ръководството им? Кой кога избира и къде организира проявите им? Кой финансира тяхната противодържавна дейност? Турското посолство-ДПС, твърдят едни. Руското посолство-АТАКА, твърдят други. Ако вие вярвате, че те са спонтанно появили се на българския политически хоризонт, аз вече не вярвам! Че Доган и Сидеров са само-утвърдили се водачи и че те решават, кога, къде и как да действат, аз също не вярвам. За мен те са рожба на ДС. Те са самата ДС, която официално не съществува, но обучените нейни хора ги има. Те не са се изпарили като специалисти по “подържане на реда” преди 10 ноември 89 г. преквалифицирани след тази дата в премахването на реда в държавата. За мен те са две свързани и взаимно допълващи се като същност организации и взаимно изключващи се като действия пред електоратите си. Наивно-активен е електоратът на АТАКА и активно-пасивен е на ДПС. И двата електората гласуват на сто процента, но този на АТАКА гласува “възродително”, докато този на ДПС принудително. Друг феномен на тези две съдружени организации е, че ръководството на ДПС барабар с водача им е съставено от вербувани агенти на ДС, а активната част на АТАКА  се състои от вербовчиците от ДС. На първите отвориха досиетата и те са публични, докато хората, които перманентно предизвикват сътресения в обществения живот на страната много лесно могат да бъдат идентифицирани  и раз-конспирирани. Това са едни и същи хора, които придружават Сидеров при публичните му прояви. ДС-служители в ролята на провокатори, които много преди това чупиха прозорци на българското НС на 14 декември 1989г., които запалиха партийния дом през 1990г., които предизвикаха побоя на 10 януари 1997г. пред НС, които крещят пред турското посолство, които се изявиха в Батак, които предизвикаха размирици в центъра на София. Да се разкрие самоличността им на хора от миналото, дошли в настоящето, с които България няма бъдеще. Време е българското общество да се раздели с тях, ако иска да стане истински демократична държава.

    Сидеров и Доган! АТАКА и ДПС! Единият има претенция със своите изяви срещу Турция да бъде представител на следосвобожденска /след 1878г./ България, другият  с провокационното “Пътят на България към Европа минава през Босфора” демонстрира, че е на пред-освобожденска България. Нещо като преди и след 1878г.! Да, ама след тази ключова в българската история година има чужда монархия начело на българската държава. Има 9 септември и трайна съветска окупация, която и до днес влияе на българската политика, има безгръбначни български държавници, благодарение на които повече от 130 години, “свободна” България се управлява от чужденци. Има само два кратки български периода и само две български личности през всичките тези години. Единия физически отстраниха, с другия психологично ни разделиха.

 

Сиамските близнаци

    Волен Сидеров и Ахмед Доган са измислени личности. Те са средство България да е все още под опеката на Русия.

    Няма как атакистите да атакуват руските интереси в България, след като те са рожба на КГБ чрез ДС! Те са срещу англо-американските империалисти, с които руските окупатори ни плашеха в миналото. Не с германски, италиански, японски империалисти,..., а с американските, чийто представител днес в България е посланик Джеймс Уоруик. И те го правят, нали това им е работата. Нали с това си изкарват хляба. Клисав, но все пак е хляб, нали!

    Няма как депесистите да атакуват руските интереси в България, не защото са турци, а защото са вербувани агенти със поети съответно ангажименти към вербовчиците си, които са се задължили да изпълняват. И те добросъвестно ги изпълняват като част от режисираната от господарите им постановка на порочен етнически модел в България. На етническа и религиозна омраза, точно копие на съществуващата в Русия. Не в Англия, а още по-малко в САЩ.

    Пословичното мълчание на Ахмед Доган и повсеместното и непредизвикано говорене на Волен Сидеров взаимно се допълват. Нали са близнаци, все пак! Както мълчанието, така и говоренето не е тяхно, личностно. То е написано от сценаристи, режисирано от режисьори и подсказвано от суфльори. Те са само артисти на българската политическа сцена, чиито образ на големи политици е търпеливо изграждан от българските медии срещу заплащане. Добро заплащане! Чудесен театър за сащисаната публика би бил, ако на сцената в един директен диалог застанат един срещу друг Ахмед Доган и Волен Сидеров. Със своите аргументи на големи политици, така както е в стабилните демократични общества. Ако това се осъществи, а то е необходимо, едва тогава ще проличи, стабилно или нестабилно е обществото ни, след като тези две партии са парламентарно представени. Юмручните аргументи на атакистите пред камерите и написаните и прочетени такива на депесистите не са европейски модел. Те са сходни с тези на АЛКАЙДА, където едни действат-взривяват обществото физически, други четат декларации по АЛ ДЖАЗИРА със същата цел.

 

 Двадесет и четвърти май е!

 

“Върви народе възродени,...”

 

Накъде върви, се питам, ви питам!

 

24 май 2011г.

        

            




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596510
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930