Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 10:16 - Самоунищожение
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1835 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 06.03.2011 09:01


Самоунищожение

/българинът мрази сам себе си/

 

    Българинът мрази Иван Костов! Мрази го от дъното на бездънната си душа! До такава степен го мрази, че не иска да го чете, вижда, чува! Прелиства вестника, врътва копчето на радиото, сменя програмата с тази на Слави Трифонов-само и само той да не е пред очите му, да не дразни ушите му, сакън да не би да го извади от блажения му сън за третата, най-успешна нация в ЕС дело на днешната ни млада /без/надеждна смяна. Дефицитна, магистрална, полска, горско-морска, цигарена,..., прокурорска!

 

Младостта не е порок,

а животът-изкушение,

вярват, че в кратък срок,

ще получат /раз/решение

 

на своите проблеми, а не на чуждите-тези на хората, заради които са там горе, на министерските кресла. А и те не са избрани, не са част от тези хора, а са доведени отвън и затова не ги интересува: хлябът, олиото, бензина, газта, топлината и всичко останало за тези хора?!?

   Хората мразят Иван Костов! Дотолкова го мразят, че ги е страх да произнесат името му на публично място, защото околните вкупом ще подкрепят тази омраза с аргументи, закодирани отвън в папагалските им глави. Като навита латерна повтаряни: “Раздроби земята?”, “Разсипа и подари заводите ни!”, “Окраде парите на хората!”, “Разби дясното!”, “Отне пенсиите на хората!” и още много все антинародни дела.

    Българският гражданин мрази Иван Костов! Мрази го от дъното на бездънната си душа! Мразейки него, той,

 

Българският гражданин мрази сам себе си,

с което недвусмислено доказва, че не е никакъв гражданин, а е едно страхливо ли, угодливо ли, безпаметно ли, уродливо ли, безмозъчно ли,... същество! Казвам всичко това с ясното съзнание на елементарно мислещ човек от най-долните слоеве на българското общество. Като редови български гражданин-избирател. Удивен и отвратен съм, че в по-горните и най-горни слоеве на обществото ни не могат да разберат, че Иван Костов е:

 

 

    -Човек,

    - Политик от световна величина!

    -доказал се държавник,

   

    Три качества в само една личност е много рядко срещано явление. Няколко в света са притежателите на тези качества през последния половин век и те са преизбирани от своите народи, а след това са почитани и е ползуван опитът им. А ние го запратихме в бунището на българската политика, където политическата воня  разлага държавността, а институционалната среда ражда мафията и създава условия за развитие и усъвършенстването й!

    Българинът мрази Иван Костов и неговото ДСБ! Мразейки ги,

 

Българинът се самоунищожава,

защото това е единственото политическо образувание, което е светла искрица в тъмната ни действителност! Духовно-човешка, мисловно-политическа, материално-държавническа действителност!

 

“Кукла на конци”

    Сергей и Алексей /по имената им ще ги познаете/ обезсилват Премиера Борисов, все едно, че той някога е бил силен! Силен за възрастта си е в бойните изкуства, на футболното игрище, и на тенис-

корта, но не и на поста, на който някой го качи. И все още го държи като необходим атрибут на политическата сцена. Какъвто е и неговия по-горен в “братството”, Първанов. “-Срещу Президента забранявам да се говори!” забрани на подопечните си преди време Борисов, което е косвена забрана да се говори срещу “Големия шлем” на Първанов, а това го нареди до предателите на българските национални интереси. Единият подписа трите договора, другият ги изпълнява. И единият и другият нямат собствена воля! И единият и другият са кукли на конци, които реализират руските национални интереси на българска земя.

    Сергей /Станишев/ и Алексей! /Петров/!  Георги /Първанов/ и Бойко /Борисов/! Сергей и Георги, Алексей и Бойко-два тандема, които диктуват българската политика, ако изобщо това може да бъде наречено политика! С най-високи за едно демократично общество рейтинги. И срещу тях малкият Иванчо /Костов/, с неговия мижав няколко процентов рейтинг! Както и този на ДСБ! Сън в лятна нощ е надеждата им, че този път те ще бъдат видяни, разбрани, избрани! От избиратели-садисти към човека Костов, мазохисти към собствената си персона. Особено като съставна част от така наречената Синя коалиция.

 

На избори

отиват партии със своя програма, партийни кандидати и със собствена физиономия, а след избори, при необходимост, те правят коалиции. Така е по целия цивилизован свят. Луканов и Желев през 1989-90г., не случайно, сътвориха многопартийното недоносче СДС, в което отделните вождове и вождчета се изпоядоха един друг. БКП/БСП стори същото с тази разлика, че при тях всичко е под строй. Иван Костов далновидно превърна този “съюз” в партия, която от руска губерния превърна България в европейска държава. Стореното за България през неговите години беше изброено в два поредни броя на по четири страници на в. ДЕМОКРАЦИЯ в края на декември 2000г.! Защо Сугаревци и Беровци забравиха това, което те публикуваха тогава? И защо с него не опреснят паметта българска днес във в. СЕДЕМ, например. Или собственикът Бойко не дава, не разрешава?

    После не Катето, а Надето застана начело на поизцапаното за тези четири години СДС. Филчев и Велчев с техните заместници Манчев и Найденов се оказаха такива борци с престъпността, че нито една от многобройните поетични операции на Цветанов няма да помирише затвора. Защо ли, всеки сам за себе си трябва да намери отговора. Моят е формулиран в материала “Бизнес-схема /на организираната престъпност/”, качен в сайта ми http://www.georgialeksov.com  на 17 юли 2007г. и в блога със същия индекс на същата дата. Доста седесари, бъркайки в кацата с меда, си облизаха пръстите и станаха зависими от Прокуратурата. Цялата висша БСП и ДС олигархия не пръстите, а целите ръце навря в кацата с приватизационния мед. Един обаче е подходът на Прокуратурата към едните-заплашителен, съвсем друг е към другите-охранителен на грабежите им.

    СДС на гаражната Михайлова мълча две години единствено по тази причина. Хората на Антоан Николов, “моделът Софиянски”, Общинската банка, Гл.Архитект Стоян Янев, спогаждането в общините между сини и червени предизвика раждането на ДСБ. Този акт беше своего рода “Чистилище” за СДС. Двадесет и девет кадърни и честни СДС-депутати в 39 НС отидоха в ДСБ, 13 останаха. Кои бяха едните, кои другите аз помня, а вие? Костов и Йоско /Сърчаджиев/ в залата на УНСС върнаха възторга на хората от Орлов мост на 7 юни 1990г. С умиление посрещнахме думите на психиатъра Николай Михайлов като лечител на увредените мисловно! И на една непорочна млада дама! И на един напорист млад човек! Къде и защо беше пропиляно така добре започнатото? И кой е авторът на тази “Синя коалиция”? ДСБ е чистото и непорочно дете на майката СДС. Естествен беше стремежът на детето да помогне на майка си да се изчисти от наслоената през десетилетията мърсотия, но възможно ли е това по този нестандартен начин, се питам, ви питам? Чисти и кадърни хора в ръководството на СДС има. Има много такива и по места. Но има и много зависими от Прокуратурата с минали и настоящи свои дела. Притискани от нея към разединение и разрушение на солидарността им около общи ценности! Освен това дали ще са 15 партии и движения оспорващи кандидатски места, както беше в началното СДС или са две, както е сега, изсмуква вътрешната им енергия и създава напрежение между тях. Кой е по-достоен, по-велик, по-избираем в очите на избирателите, ето това гони хората от урните.

 

Отговорността

 на ДСБ като партия и на Иван Костов в лично качество пред род, народ, Родина е огромна. Спасение от самоунищожение на този наш народ е  в техни ръце. “Синята  коалиция” като коалиция между две партии няма как да влезе във властта, а още по-малък е шанса на евентуално обединение със Софиянски, Бакърджиев, Праматарски, Бонев, Мозер,...все отбор юнаци на комунистите ортаци! “Гошо-тъпото” го вече няма, но ги има “умните”, които се възползваха от властта, за да останат на върха! На върха на човешкото падение!

 

23 февруари 2011г.

 

 

 

 

 

      

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Аз съм българин и не мразя Иван Костов,
15.04.2016 15:32
без да съм бил син. Помня, че ИК управляваше в медиен комфорт, докато Ройтерс публикува някаква критика. И всичко тръгна наопаки, и дойде Царя, но и при него тръгна наопаки...
Мисля си, че грехът на Костов беше, че не допусна официално американските самолети по време на бомбардировките над Югославия. Внесе въпроса в парламента, та прения, та улични демонстрации... Големия брат не обича и не прощава тия хитрини. А Цаля беше против воъната в Ирак 2003г. и поднови проекта Белене. И това не се прощава. Станишев стана излишен, след като държа властта достатъчно, за да му бъдат приписани всички минуси на предните двама.
Сегя ББ търпи естествено, бавно износване и се подготва проекта Слави. Вече не циганите, а Майкрософт ще решава изборите.
цитирай
2. krumbelosvet - Аз съм българин и не мразя Иван Костов,
15.04.2016 15:35
без да съм бил син. Помня, че ИК управляваше в медиен комфорт, докато Ройтерс публикува някаква критика. И всичко тръгна наопаки, и дойде Царя, но и при него тръгна наопаки...
Мисля си, че грехът на Костов беше, че не допусна официално американските самолети по време на бомбардировките над Югославия. Внесе въпроса в парламента, та прения, та улични демонстрации... Големия брат не обича и не прощава тия хитрини. А Царя беше против войната в Ирак 2003г. и поднови проекта Белене. И това не се прощава. Станишев стана излишен, след като държа властта достатъчно, за да му бъдат приписани всички минуси на предните двама.
Сега ББ търпи естествено, бавно износване и се подготва проекта Слави. Вече не циганите, а Майкрософт ще решава изборите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596564
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930