Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2010 11:10 - Минало и настояще! А бъдещето?
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 1279 Коментари: 3 Гласове:
1



Минало и настояще

А бъдещето?

 

    Миналото е все още настояще за България! Преоблечено, напудрено, фризирано и надълбоко организирано, така че:

    Името смениха, мавзолеят разрушиха!

    Пари грабнаха, собствеността обладаха!

    Варшава оставиха, с Брюксел я смениха!

    ------------------------------------------------------

    “Пременил се Илия, погледнал се пак в тия!”

    “От човек комунист и фашист лесно се става, но от комунист и фашист-човек, много трудно, почти невъзможно!

    Оказа се, че е “възможно”! В България всичко е възможно. Възможно беше цар да е начело на република. Възможно беше трима чужденци да управляват държавата ни. Възможно е всеки да прави това, което не му е работа в тази държава. И ако някой, не дай Боже, започне да прави нещо, което му е работа, какъвто е настоящият финансов министър, другите са готови да го разкъсат и го хвърлят в устата на лъвовете. И медиите го накъсаха и хвърлиха в устата на Президента Първанов.

    Аз, като българин приемам Симеон Дянков, като потомък на Симеон първи-Велики, а не на чужденеца Симеон втори-горски с неговия бивш финансов министър, защото искам да стане и да бъде такъв. С делата си той да не е поклонник на феодалните старчета от БАН, на които дължим национално-мисловното ни в русофилство заслепление, както и на синодалните старчета от БПЦ, които в материалната си същност са бащи на морално-духовното ни разложение.  

    Защо феодалните старци-академици не кажат истината за ролята на Русия, България днес да е обезбългарена национално /историците/ и покорена икономически /икономистите/, а синодалните старци, защо тя е безбожна-марксически? Феодални са, защото чрез тях българското племе е закрепостено мисловно към Русия и синодални са, защото то е  духовно отчуждено от Бога. Старци са, защото са възрастни, което не е срамно. Стьiдно е, че хем са феодали, хем са крепостни русофили, което ги прави гневни в безсилието си! Гневна в безсилието си е и закрепостената глава на българската държава-Президента.

    Диалогът Първанов-Дянков, превърнал се в монолог на първия е доказателно-убедителен, че България днес е източна, а не западна, че все още е в миналото си, а не в настоящето? Източна и в миналото си все още е, щом като дошлият от Запад, не знам защо и за какво изпратен да се извинява, мънкаше като озадачена ученичка пред учител-повелителя на изпратилия го. Вместо да попита обвинителя си дали е милиардер и ако отговорът е не, защо осигури и не отмени заробващите неговата държава енергийни договори? Какво е неговото национално самосъзнание-българско или руско? Защо отиде на крака пет пъти в Москва в началото на първия си мандат и за какво отиде в Брюксел сега, накрая на втория си мандат? При първия да получи инструкциите, а сега да ги внедри, ли? А тук, у нас, за нас, какво? Нищо нещо, ли? Много нещо за Русия, едно нищо за България! Такова нищо, каквото беше газопроводът-три десетилетия от Русия през България минава и за Европа заминава, газ за българите не остава!

    Симеон Дянков и Трайчо Трайков са министри от правителството не на Бойко Борисов, а на България-ето това всички български избиратели трябва да разберат и да оценят правителството по позициите на двамата. На Симеон, застанал зад българските интереси и на Трайчо узаконил руските. Имаше и един друг Трайчо /Костов/ в началото на миналия “преход”, който преселиха в Отвъдното заради националното, ако че им беше другар в социалното.

    От българче турците еничерин възпитаха, но еничери  българчета не родиха.

    Огромна част от възродените /до 1877г./ българи, русите русофили направиха, но русофилите не българофили, а русофили родиха!

    Друга част от възродените /до 1877г./ българи, Кобургите германофили направиха, а днес монархисти се прегърнаха с комунисти! Царисти с русисти!!!

    Днешното ни настояще е зле прикритото ни близко минало! А може ли България да има бъдеще без да е минала през настоящето си? Въпрос с повишена трудност, който не може да получи отговор от хора без родолюбиво самосъзнание. Без свещените за всеки човек: РОД, наРОД, РОДина!

Апокалиптичното ни настояще

    Така нареченият ни двадесетгодишен преход е сравним с апокалипсиса над Содом и Гомор!  С завистта /10/, с лъжата /9/, с кражбата /8/, с прелюбодеянието /7/, с убийството /6/, без семейството /5/ и без първите четири-всичките изконсумирахме! Нищо не остана! И затова не сме народ с бъдеще, а само с минало. Объркан народ, който се люшка от “Осанна” до “Разпни го”! Народ, съставен от преливащи се на избори изборни мнозинства. Народ, който ако не си отговори защо това е така, няма да има бъдеще. Ще си остане във властта на хората от миналото! Във властта на новия Тодор Живков-Георги Първанов, който легитимира старите Ганев, Овчаров, Пръмов, Боков, Велчев,... и сие!

    Проруски реализирано конституционно мнозинство във ВНС, заменило датата 9-ти септември с датата 3-ти март! Едната на Червената армия, другата на Руската войска, но и двете са завоеватели по същество,

    Проевропейско-51%  срещу проруско 49% мнозинства в 36 НС,

    Проруски квалифицирано корумпирано мнозинство в 37 НС начело с честен, но некадърен българин с чуждо име,

    Проевропейски реализирано квалифицирано мнозинство в 38 НС начело с честен и кадърен българин,

     Проевропейски квалифицирано корумпирано мнозинство в 39 НС, начело с некадърен чужденец,

    Проруско-51% срещу 49% проевропейско мнозинства в 40 НС,

    Проевропейски заявено с почти квалифицирано мнозинство в 41 НС начело с противоречив премиер на двамата си разнопосочни министри!

    Във всеки народ има активни политически и инициативни икономически хора. Останалите са пасивни, не-гласуващи и наемни работници.

    Така цитираните по-горе мнозинства се състоят от едни и същи хора-активно гласуващите, които обаче гласуват различно. В доста от случаите коренно противоположно. Единият милион жадни за свобода хора от Орлов мост юни 1990г., многократно се преливаха от едно мнозинство в друго. И днешното почти квалифицирано мнозинство не е ново, а е преструктурирано старо, както всички мнозинства преди него.

 

Желаното ни бъдеще

    Изход от това безсмислено преливане на избиратели от едно мнозинство в друго на избори е в истината за миналото, подготвило днешното ни настояще. Както се очертава и бъдеще! Войната с октопода, наглите, ....е с редниците на партийната про-руска войска в България. Над редника обаче стои сержант, нисш офицер, висш офицер, главнокомандващ!

    Руската войска дойде на Балканите през 1877г., за да остане за неопределено време в България. Берлинският договор смали на три месеца тази Сан Стефанска клауза. Руски офицери в българската войска имаше до, но не и в Сръбско-българската война през 1885г. Българското про-руско русофилство е резултат на два основни фактора:

    -От поети и писатели прославили руското оръжие като освободително.

    -От българските лични със своето богатство хора, които от туркофили се превърнаха в русофили. Те бяха поставени начело на държавата от руската администрация. С тяхна помощ беше подменено националното дело на възрожденците с руско-освободителното.

    Идването на Кобургския род на власт роди германофилското поданство. Редуваха се мирни години на възход и предварително обречени с грешната ориентация на България във войните, години на падение. Втората световна  война докарала Червената армия на българска сцена утвърди про-руското русофилство до такава степен, че българско почти не остана. Съветската армия напусна пределите на България, след като зачисли мнозинството от българските граждани в тайна русофилска армия. От редника до генерала. От депутата в НС до Премиера! От общинския съветник до Президента!

    Войната днес е за парата между и срещу редниците! Може би ще бъде и срещу сержантите, нисшите и висши офицери! Дай Боже и срещу главнокомандващия. Войната не е за свободата-национална и морална! Затова тя е предварително обречена на неуспех!

 

08-03-2010-г.

         

 

        

     

   

   

  

 

     

   



Тагове:   минало,   настояще,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Преосмисляйки случващото се през последните 20 години
10.03.2010 11:52
мога само да перефразирам една "мисъл на непрежалимия вожд и учител на българския народ Георги Михайлович" :
КОМУНИСТИТЕ ЗА 45 ГОДИНИ УСПЯХА ДА ПРЕВЪРНАТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД В БЕЗРОПОТНО СТАДО. НЕЩО КОЕТО ТУРЦИТЕ ЗА 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО НЕ УСПЯХА !
НЕКА, КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОВА, ЗАЩОТО ТО Е СТРАШНО, А ДА НЕ СПОРИМ ИЗЛИШНО ЗА ТУРСКОТО " ПРИСЪСТВИЕ" ИЛИ РОБСТВО, КОЕТО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО.
цитирай
2. анонимен - KvBATnVHHhSzqsHlstz
25.05.2011 01:05
Good to see a tealnt at work. I canВ’t match that.
цитирай
3. анонимен - FQlbCwPcTAinB
25.05.2011 12:26
In awe of that aneswr! Really cool!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596649
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930