Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 11:07 - Наглите
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 579 Коментари: 0 Гласове:
1



Наглите

О, неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин!

“Аз съм българче обичам,..., българин да се наричам,...”

Вечна дружба, от векове за векове!

 

    Наглост е да бръкнеш в паметта на човек, за да я промениш с цел да я покориш! Това е най-жестокото издевателство над човешката природа.

    Рузвелт и Чърчил дебаркираха в Нормандия и освободиха Европа /Западна/ от Хитлер и днес цял свят знае за Нормандия, а българите знаят само за Сталинград.

    Отец Паисий дебаркира в паметта на българите с  История славянобългарска. Написаното в нея възроди българското по българските земи. Не като четиво, а като ненужна книжка тя днес е подмятана насам-натам от  наглите хора.  

    Ботев дебаркира в Козлодуй, за да освободи България от Султанско иго и всички българи пеят за козлодуйския бряг, а  наглите блеят само за АЕЦ Козлодуй!

    Хаджи Димитър дебаркира на българска земя и загина на връх Бузлуджа за българската свобода и българите го удостоиха там с паметник на признателността. А наглите приватизираха и узурпираха върха с чинията на продажността.

    Васил Левски дебаркира в България, за да освободи българите от игото на Султана, а не от редовите турци, цигани, евреи, арменци,... Величавото му дело принизиха с преподписания на паметния 19 февруари 2010г. заробващ договор за АЕЦ Белене.

    Александър втори дебаркира в Свищов, за да присъедини още една перла в короната си-България така, че българите да не знаят за Свищов. И днес наглите говорят само за базирания в него университет. 

    Връх Свети Никола /връх Столетов/, наглите окичиха с паметници на руското оръжие и го нарекоха връх Шипка! И до днес българите не знаят, че подвигът на българските опълченци от Вазов-ото “Опълченците на Шипка” не е там, а е на най-ниската част от прохода-истинският “Връх” Шипка.

    Тодор Живков “дебаркира” в Белене с концентрационния си лагер и Белене трябваше да стане световно известен като комунистически синоним на фашисткия Аушвиц, Но не стана благодарение на наглостта на наглите в АЕЦ-Белене.

    Кметът Софиянски построи и откри софийското метро и всички българи знаят за него. Те не знаят обаче, че московският кмет Лужков го окупира и на практика приватизира с руските си мотриси-влакове в него.

    Десетки години под България тече газ, но за българите нямаше газ!  Днес има договор за нов поток от газ през нас, но не и за нас. Южен поток  ПРЕЗ, подписан от наглите, но не и ЗА нас, заблудените българи!

    И още, и още, и още! Примери много, в които българското достойнство е било прикривано и подменяно с недостойни заместители. За да не бъдем свободни мисловно и духовно! За да не бъдем българи такива, каквито бяха канадците спрямо себе си на току завършилата Зимна Олимпиада, въпреки че те като народ са сбироток от цял свят! А да бъдем такива, каквито днес сме-вековен народ, който живее скотски живот!

 

Трети март

    На тази паметна за българите дата един национален, но не и социален народ, какъвто и до днес е руския, дойде да освободи един социален и възроден национален народ, какъвто тогава е бил българският.

    -Крепостни руски селяни воюват за свободата на български частни селяни, чиито социален робски бич е бил данъка десятък!

    -През 1877-78г., изгряващата руска империя за пореден път нападна залязващата турска империя така, че национално възродената и териториално определена от Европа България, от турски вилает да стане руска губерния.

    Този про-български европейски акт на Великите сили принуди “тоз час” войната да стане факт. “Желязото се кове докато е горещо”! А гореща за обявяване на освободителна война от Русия на Турция е била априлската “Епопея на забравените” българи. И всички, от Паисий до Раковски, от Левски до Бенковски бяха забравени от русофилството българско-до такава степен  вкоренено, че едва ли някога ще бъде изкоренено, за да бъде България за българите. И за турците, чийто дом е тук в България. И за циганите! И за евреите и за всички хора, независимо от цвят, религия, език,  които живеят и болеят за България като за своя Родина. 

    От Изток дойде русофилството, което и до днес е проклятие за България.

    От Запад принудително дойде германофилството, което е второто проклятие за България, защото то заряза на съдбата си Илинден-ци, а по-късно ги из-търгува за свои лични, не-български интереси. То нареди България на страната на завоевателите, а не на освободителите през двете световни войни. И днес, не случайно, русофилство и германофилство са нагло преплетени като сиамски близнаци.

    Социално-материална, национално-мисловна и морално-духовна ли е датата 3-ти Март за българите? Социална, национална, морална, ли е? Материална, мисловна, духовна ли ще бъде? Един въпрос с многопосочни отговори! А отговорът е един единствен! Само дето няма кой да го каже мисловно. Няма кой да го стори материално! Няма кой да го вмени духовно!

    И днес, в навечерието на тази паметна за българите дата, мастити икономисти ни убеждават, че вместо да платим милиард неустойка за едно национално предателство, сме принудени да се разделим с националния си суверенитет, без обаче да назоват и накажат виновниците за това предателство. “Пито-платено”, както обикновено! 

    И днес в навечерието на тази паметна за българите дата, вместо с историческия трети март, един историк занимава българското общество с “Програма за усвояване на българските еврофондове”. Занимава ни с материално, а не с националното! Всеки в България говори и прави това, което не му е работа! 

    И днес, в навечерието на тази паметна за българите дата, Българската НТ вместо за националното направи референдум за криминалното без да спомене, че криминалното е рожба на привнесеното отвън отсъствие на национално. 

    И днес, в навечерието на тази паметна за българите дата все по-ясно става, че за управление на България няма български политици, които с твърдост да отстояват българските национални интереси!  Има кадърни мениджъри, но държавата не е фирма, не е корпорация, не е и за продан агломерация!

    И днес, в навечерието на тази паметна за българите дата, двадесет достойни българи ще бъдат наградени от недостойните. Какви ще бъдат те, се питам, ги питам!

    “Когато му дойде времето” беше казал един екземпляр, унизил всячески своето достойнство като част от троицата: Бог-Цар-Отечество. И аз бих попитал човекът, който върна България на картата на Европа, кога ще му дойде времето да се каже и напише в учебниците на младото поколение истината за Третата Българска държава? Цялата истина написана от достойни български историци, за да бъде България достойна за уважение от хората по света.

 

02-03-2010г.

           


Тагове:   национален,   Наглите,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596628
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930