Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2009 10:06 - Малоумие за малоумните
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 391 Коментари: 0 Гласове:
0



               Малоумие за малоумните

               /на война като на война/

 

    С  “Младостта не е порок!” бих оправдал автора на обвинението в малоумие хората, написали това несвойствено за президентската институция икономическо послание! Със сигурност обаче, “Младостта е порок!”, ако казалият ги не разбира защо е тази патаклама около държавния глава точно сега, когато в България има висшечайшо посещение от “двойната ни освободителка”. Национално освободила ни от турците и социално от фашистите и капиталистите. 

    Освободи ни от националното през 1878г. и го подчини на

“Кат Русия няма втора,

тъй могъща на света,

тя е нашата опора,

тя е наш’та висота!”

    Освободи ни от социалното през 1944г., като ни превърна в

“Нация техническа-нация комунистическа-нация просешка!”

    Ще ни освободи и от териториалното, след като:

Атомстройекспорт се настани до Дунава,

Газпром промуши тръбите си под българските вода и земя, а

Нефтгаз акостира танкерите си в българска вода и тръбите си под българска земя.

    -Руската армия прекоси Дунава през 1878г., за да ни стане освободителка! После,

    -Червената армия прекоси Дунава през 1944г., за да ни стане двойна освободителка! А днес,

    -Руски прелати ли, пирати ли, прелитат над Дунава, за да ни донесат третото освобождение.

    Допустимо е за един млад експерт, учил, работил и живял на Запад да не разбира тези жалки подробности и неговата професионална ерудиция да експлодира по този несвойствен за министър начин.

    Недопустимо е тези дърти експерти поставили се в услуга на Президента да подпомагат съзнателно руската енергийна инвазия.

    Написаната за Президента на България така наречена “Програма за излизане от кризата” е стръв за малоумни “Лапни шарани”. Писана не знам си кога, но изкарана на бял свят сега с цел общественото мнение да се захласва по нея, докато окупацията на България за трети път бъде свършена, завършена. Не враждебно-открито като в Чечения и Абхазия, защото сме членове на ЕС и сме защитени от НАТО, а чрез агентурата си скрито. Първанов днес поправя стореното от Костов вчера. Наложената през 1997-2001г. Западна ориентация, той я връща-превръща отново в Източна.

    Младостта е порок за днешното българско правителство, защото то не е на ти с миналото. Не го разбира и затова е допуснато да окупира властта. А в миналото е заложено бъдещето на България.

    През 1997г., България гласува за промяна. ОДС-арското /СДС, БЗНС и ДП/ мнозинство в 38-то НС беше познато на българското общество. Подчинено на лидера си Иван Костов, то извърши чудеса. От забравена от света тотално зависима комунистическа страна я превърна в свободна кандидат-европейска страна.  

    През 2001г., България гласува отново за промяна. Царското мнозинство в 39 НС този път беше непознато-събрано “от тук-от там”. Подчинено на цар, по-късно превърнал се в горски господар. Осем години монархисти и комунисти върлуваха из България, оставяйки трайни, непоправими следи до морето, в икономиката и в планината!

    На 5 юли 2009г. България гласува за нова промяна. Подчиненото на Бойко Борисов мнозинство в 41-то НС  е отново непознато. Отново на възлови постове се оказаха идващи от западни компании младежи. Министър на финансите е ключова фигура за всяко правителство.

    “Министър Радев и останалите”, така Премиерът Костов фаворизира финансовия си министър.  И кабинетът му беше успешен.

    Министър Милен Велчев сътвори сагата с: българския дълг, БТК, Електро-разпределените дружества, Краун Ейджънс, магистрала Тракия, бетона до морето и в планината и какво ли още ДА, на тези европейски “чудеса”.

    Министър Пламен Орешарски  познат като “малката секира” в УНСС обезпечи коментираните тук три руски “чудеса”. Над земя и под земя, под вода и над вода, но и двете в българска вода-земя.

    Министър Симеон Дянков има само заявено намерение да преговаря с чужденци за тези “чудеса”. Професионално е, но дали е национално?

 

    В младостта е заложено днес бъдещето на България. В експертната младост, а не в политическата зрялост. Защо ли?

                  

П.П. Преди да договорят реализацията на подписаните от предишното правителство руски проекти, младите експерти трябва да си обяснят загадъчното поведение на Президента Първанов, посетил пет пъти Президента Путин в Москва в началото на първия си мандат и нито един път Брюксел?!? 

                             19 септември 2009г. 

 

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595150
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930