Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2008 18:38 - Не сме народ, а мърша!
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 8796 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 08.01.2012 07:57


            НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША!”

                    “Който ни освободи, 

                    той ще ни пороби!”   

    Това са думи на един свят човек, чието име е в устата на всеки българин! С повод и без повод! Употреба на името, но не и на завещанието му за “Чиста и свята република”, след като ни управляват: единият-гражданин на “освободителя”, другият-на “поробителя”, а третият не е цар на България, а е баща на децата си! И сме република с Негово не царско,а горско Величество начело! Не чиста, а мръсна, разядена от корупция, република сме! Не свята, а поробено подобие на държава сме! Поробено чрез Сергей, Ахмед и Симеон  втори, а не Първи Велики/! “С Илия, а не със Св. Илия!” 
    
Какво падение, какъв позор за един народ! 

    “Не е луд, който изяжда зелника, луд е който му го дава!”  

    Те не са луди, защото всеки от тях удовлетворява свои интереси. “Сергей и сие Първанов”-национално руските, “Ахмед и сие ДПС”-лично турските, “Симеон и синове”-семейно царските! Ние, които ги избираме, или не гласуваме сме лудите, не те! 

   “Всеки народ заслужава управниците си!” Ние си заслужаваме водачите-безродни помагачи и семейни лапачи!  Публични водачи не само в политическата, но и в публично медийната, която е театър, цирк, представление за обработка на общественото мнение! От едната страна са журналисти, а срещу тях интернационалисти, които “В името на народа!” продават интересите му! Какво без-ОЧИ-е, какво без-СРАМ-ие, какво човешко ПАД-ение! И то за една гола слава и за подхвърлени като на слуга жалки сребърници! 

    Ние сме народ, щом като той можа да роди Левски и Стамболов, Захари Стоянов и Иван Костов, които имаха смелостта и доблестта да се опълчат и на освободителя си, и на поробителя си! Първите трима убиха физически, а четвъртият убиват психологически!
 

    Ние не сме народ, щом като изродихме днешните предатели на българските национални интереси. И ги поставихме начело на четирите власти: Законодателна. Изпълнителна, Съдебна, Медийна!
 

Не сме народ, след като те много пъти ни лъгаха-излъгаха!

    Излъгаха ни Тренчев и Петков да свалим-спасим Луканов през 1990г, след като беше дообрулил обрулената от Живков България! 

    Излъгаха ни Ж. Желев, свалил Ф. Димитров от властта и Ал. Йорданов, качил Любен Беров във властта. Власт родила мафията, която институционализира безвластието Жан Виденово!

    Не се излъгахме в Иван Костов, но ни излъгаха хора от неговия партиен и управленски екип, които бяха отстранени, набедени, но не и изобличени от червените Първанов-ци и от синия Стоянов и оранжев Кавалджиев! Вече знаем къде са, но не знаем защо са там!

    Излъгаха ни Първанов и Путин със Симеон, който “пиар” пробно доведоха през тъмната 1996г., за да оценят верноподанничеството ни! След като ние доказахме царствеността му, те го върнаха в родната Испания. Доведоха го отново, за да го употребят, през вече светлата 2001г.! Употребиха го и все още го използват!

    Излъгаха ни с “националиста”-атакист Сидеров, като алтернатива на достойния във всяко отношение, алтернативен на Първанов, кандидат за президент-Неделчо Беронов! Достойно изпълни поставената му антибългарска задача.
 

    Излъгаха ни и на изборите за евро-депутати! Леви, десни, царисти, атакисти, Борисов-исти..., пишман националисти, до един  евро-депутати русисти! “Троянски кон” на Русия в ЕС, това са те!

    Ще ни излъжат с новия месия Бойко Борисов! Със слугата на Живков и Симеон, царският депутат и царски генерал-шеф в МВР. След като под негово ръководство мафиотите се поизтребиха, направиха го партиен водач и на два пъти кмет на столицата! А сега го гласят и за премиер на държавата! Бързат, защото така старателно изграденият му имидж пада, срива се! Той все още умело позира, но вече прозира некадърността му като полицай вчера и като кмет днес!
 

    ДСБ не трябва да е с ГЕРБ, нито със СДС, нито с АТАКА,...не и с НДСВ, защото те не се опълчиха срещу руските попълзновения на Балканите и в България. Всички те бяха и ще бъдат в първите  верноподаннически редици на 3-ти март, загърбили Левски и Стамболов

    Къде ще бъде ДСБ и Иван Костов на тази дата?
Ако искат да ги има, не само на политическата сцена, но да се върнат и в  управлението на България, те трябва ясно и отчетливо да заявят, че Русия не е освободителка, а е поробителка-разединителка на България? Териториално на Мизия-Тракия-Македония и народностно на русофили и русофоби? И днес отново поробителка чрез икономически лостове с помощта на жадните за пари и постове продажни български политици, журналисти, синдикалисти, бизнесмени,....интернационални олиг/арх/офрени! А еврофилите ни са все отбор юнаци, на Първанов и на Путин чираци!

   
Работата е свършена! България е тотално поробена от русистите-комунисти, с помощта на корумпирани кариеристи! Който е срещу тях, задължително трябва да е срещу 3-ти Март като национален празник! Да бъдеш срещу Иван Костов, всеки го може, но да се изправиш срещу Русия не всеки го прави, г-да анти-костовисти: Димов и Кацаров, Дачков и Бареков! Двете страни на един медал!

    Двадесет и първи февруари е сакрална дата за НС! Срещу русисти и царисти, автори на национални катастрофи за България, трябва да е вотът на недоверие, за да се отсее националното от привнесеното!
 

    Народ ли сме или сме мърша /се питам?/ и с това ще да завърша!

              


Тагове:   народ,   мърша,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - И ТИ СИ МЪРША И ТО БРАДАТА КОСТОВИСКА
23.02.2008 12:37
И ТИ СИ МЪРША И ТО ОТ НАЙ-МИРИЗЛИВАТА, ЗАЩОТО ИСКАШ ДА МИНЕШ ЗА ЧИСТА, НО СИ ПРЕДАТЕЛ ОТ НАЙ-ДОЛНА МЪРШОВСКА КЛАСА.
ГОСПОД ВСИЧКО ВИЖДА И НЕ ЗАБРАВЯ, МАКАР И ВСЕ ОЩЕ ДА ЗАБАВЯ, НО НЯМА ДА Е ОЩЕ ЗАДЪЛГО.

МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕШ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА КАТО ТЕБЕ НАПЪЛНО ДЕГРАДИРАЛИ.
цитирай
2. анонимен - ЧАСТ ОТ НАРОДА Е МЪРША И ТИ СИ ОСОБЕНО ТИПИЧЕН МЪРШОВ ПРЕДСТАВИТЕЛ
23.02.2008 12:40
БРАДАТА МЪРША ПРОДАЖНА СИ ТИ
цитирай
3. georgialeksov - Уважаеми анонимни колеги, ако р...
19.05.2008 16:20
Уважаеми анонимни колеги, ако ругатните към моята скромна особа ви помагат в ежедневието, аз съм доволен, че моите материали все пак са помогнали и на вас да се освободите от напрежението!
Аз имам памет за България-1997 и другата през 2001г.! Питам се, Вие помните ли ги?
Какво Ви е направил Иван Костов та го мразите толкова, че и мен намразвате?
Срам ме е, че моята Родина България е мафиотска държава! Явно не само аз съм мърша! Има и други!Може и да не са брадати, но миришат! Вонят!
цитирай
4. анонимен - Мърша
05.01.2010 13:20
То се вижда що за народ е Българският. Неграмотен, агресивен, алчен и мързелив. 500 години турско и 200 години византийско, доказват колко е "смел". Няма друг народ под толкова дълго робство, няма. Славна е била България, до хановете. След тях всичко е мърша.
цитирай
5. анонимен - Не...
01.09.2010 09:03
Уважаеми, г-н Алексов!
Моля, не обиждайте театъра и цирка - "Публични водачи не само в политическата, но и в публично медийната, която е театър, цирк, представление за обработка на общественото мнение! "

цитирай
6. анонимен - БРАВО
20.02.2012 15:43
Най-накрая един човек да има смелостта да каже нешата такива, какви то са ... Браво !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 596550
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930